Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προκλητικοί Δημοκρατικοί και μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ, υποκίνησαν την βία… αλλά κατηγορούν τον Trump

Προκλητικοί Δημοκρατικοί και μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ, υποκίνησαν την βία… αλλά κατηγορούν τον Trump
Πρωτοφανής η διαίρεση των αμερικανών, ουδέποτε υπήρχε τέτοια πόλωση

Περίπου 25.000 στρατιώτες έχουν τεθεί σε ετοιμότητα στην Ουάσιγκτον… για να αποτρέψουν το αόρατο εχθρό ενόψει της ορκομωσίας του νέου Προέδρου Biden.
Δεν τον κατονομάζουν αλλά υπονοούν τον αμερικανικό εξτρεμισμό, δήθεν ότι απειλεί την αμερικανική δημοκρατία…
Η προεδρία Biden των δημοκρατικών ξεκινάει με φόβο, δεν είναι τυχαίο ότι γύρω από τον Λευκό Οίκο έχουν τοποθετηθεί συρματοπλέγματα, πραγματικά πρωτοφανείς εικόνες, δήθεν γιατί απειλείται η αμερικανική δημοκρατία από τους εξτρεμιστές.
Κανένα μέσο ενημέρωσης δεν έχει θίξει αυτό το ζήτημα και κανείς δεν έχει αναλύσει επαρκώς επαρκώς εάν υφίσταται η απειλή ή και την ίδια την φύση της απειλής.
Τα μέσα ενημέρωσης που παραδοσιακά υποστηρίζουν τους δημοκρατικούς έχουν πάθει υστερία, ανησυχούν για τον αμερικανικό εξτρεμισμό, μάλιστα αναφέρουν ότι αυτό που συνέβη στις 6 Ιανουαρίου 2021 στο Καπιτώλιο δεν ήταν τίποτε λιγότερο από απόπειρα πραξικοπήματος.
Ως εκ τούτου οτιδήποτε δικαιολογείται για αντίποινα, ωστόσο οι νοήμονες κατανοούν ότι ο κίνδυνος του εξτρεμισμού στις ΗΠΑ με 0% έως 100% βρίσκεται στα όρια του 0% αλλά οι δημοκρατικοί πλάθουν φανταστικούς εχθρούς.
Είναι διπλά παράδοξο επειδή η ανάπτυξη στρατιωτών σε διάφορες πόλεις το περασμένο καλοκαίρι 2020, αν και γενικά καλωσορίστηκε από τους ντόπιους και είχε σκοπό να αποτρέψει το χάος λόγω του κορωνοιού, χαρακτηρίστηκε από πολλά μέσα ενημέρωσης εκείνη την εποχή ως η ενσάρκωση του βίαιου φασισμού .
Οι New York Times μάλιστα έγραφαν πρωτοσέλιδα με οργή.
Ξαφνικά 25.000 στρατιώτες στην Ουάσιγκτον είναι ο θρίαμβος του καλού απέναντι στο κακό, είναι το φως απέναντι στο σκοτάδι.

Πόλεμος κατά της εσωτερικής τρομοκρατίας

Αυτά που λαμβάνουν χώρα στις ΗΠΑ είναι πρωτοφανή.
Από την μια η εισβολή στο Καπιτώλιο και από την άλλη πλευρά η ανάπτυξη 25.000 στρατιωτών στην Ουάσιγκτον.
Την ίδια στιγμή, οι δημοκρατικοί - κατ΄ όνομα – χρησιμοποιώντας την πρόσβαση τους στα μονοπώλια της Silicon Valley λογοκρίνουν τα πάντα.
Όποιος έχει διαφορετική προσέγγιση, χαρακτηρίζεται ως υποκινητής της βίας, βαφτίζονται ως συμπαθούντες της εσωτερικής τρομοκρατίας και στιγματίζονται ως ακροδεξιοί, οι νεοναζιστές και άλλες τέτοιες φαιδρές ανοησίες.
Ένας δημοσιογράφος των New York Times ανέφερε ότι ένας «πρώην αξιωματούχος πληροφοριών της CIA» είπε «ότι οι ΗΠΑ πρέπει να σκεφτούν μια νέα Επιτροπή τύπου 11ης Σεπτεμβρίου.

Οι φαιδρές στρατηγικές Biden

Η θεσμική υποκρισία του Biden, δεν έχει προηγούμενο.
Ως Πρόεδρος των ΗΠΑ ξεκινάει εγκαινιάζοντας ένα νόμο όπου νομιμοποιεί όλους τους λαθρομετανάστες… όπως τον έχουν καθοδηγήσει οι ΜΚΟ.
Επίσης ο Biden δήλωσε ότι σκοπεύει να δώσει προτεραιότητα στη θέσπιση νόμου κατά της εγχώριας τρομοκρατίας και σχεδιάζει να δημιουργήσει μια θέση στον Λευκό Οίκο που θα επιβλέπει τον αγώνα ενάντια στους βίαιους εξτρεμιστές ενώ θα αυξήσει την χρηματοδότηση για την καταπολέμησή
Μάλιστα ορ4ισμένοι δημοκρατικοί προτρέπουν για ακόμη αυστηρότερα μέτρα.
Γιατί θα χρειαστούν τέτοιοι νέοι αντιτρομοκρατικοί νόμοι σε μια χώρα που ήδη φυλακίζει περισσότερους πολίτες από οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου ως αποτέλεσμα ενός πολύ επιθετικού συνόλου ποινικών νόμων;
Ποιες πράξεις πρέπει να ποινικοποιούνται και να θεωρούνται «εγχώρια τρομοκρατία» που δεν έχουν ήδη θεωρηθεί εγκληματικές πράξεις;
Η ποινικοποίηση είναι λάθος.
Η «υποκίνηση βίας» έχει οδηγήσει σε καταχρήσεις κατά της Τρομοκρατίας.
Πόσοι νεαροί Αμερικανοί Μουσουλμάνοι διώχθηκαν βάσει νέων, δρακόντων αντιτρομοκρατικών νόμων μόνο επειδή είδαν στο YouTube εξτρεμιστικά Video.

Πρωτοφανής η διαίρεση των αμερικανών

Οι δημοκρατικοί φοβούνται την βία ... αλλά σίγουρα είναι ειδικοί να την προκαλούν.
Σε συνέντευξη στο CNN, ο εκπρόσωπος Steve Cohen (TN-9) ανέφερε ότι λόγω της κατηγορίας ότι η πλειοψηφία σε ποσοστό 75% της Εθνικής Φρουράς ενδέχεται να παραβιάσει τον όρκο του κατά τα εγκαίνια του Joe Biden πρέπει να αντικατασταθεί.
Και εννοείται ότι υπάρχουν στρατιωτικοί και αστυνομικοί που ορκίστηκαν για να υπερασπιστούν το Σύνταγμα ωστόσο δεν είναι σαφές πως θα δράσουν.
Οι αμερικανοί είναι πατριώτες και σέβονται την πατρίδα τους.
Οι δημοκρατικοί επειδή εμπλέκουν και την αριστερά υποκινούν την βία.
Όμως ας δούμε ορισμένες δηλώσεις των δημοκρατικών πριν λίγους μήνες
Πρόεδρος της Βουλής Nancy Pelosi: «Δεν ξέρω καν γιατί δεν υπάρχουν εξεγέρσεις σε όλη τη χώρα. Ίσως θα υπάρξουν.
Γερουσιαστής Cory Booker (D-NJ): «Ξεσηκωθείτε παρακαλώ, ξεσηκωθείτε απέναντι στο Κογκρέσο.
Joe Biden: «Αν ήμουν στο γυμνάσιο, θα τον πήγαινα πίσω και θα του έδειχνα τι μπορώ να κάνω».
Mickey Rourke: Έχει επιτεθεί πολλές φορές κατά των Ρεπουμπλικάνων.
Madonna: «Ναι, έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο».
Κυβερνήτης Andrew Cuomo: «Δεν μπορεί να έρθει στη Νέα Υόρκη. Δεν μπορεί.
Θα περπατήσει στο δρόμο στη Νέα Υόρκη… εννοεί για τον Trump, δεν θα του φθάνουν οι σωματοφύλακες, καλύτερα να έχει στρατό αν νομίζει ότι θα περπατήσει στο δρόμο της Νέας Υόρκης.
Εκπρόσωπος Ted Lieu (D-CA): «Αν ο πρόεδρος προχωρήσει και απολύσει τον Ρόμπερτ Μούλερ, θα προτρέψουμε τους ανθρώπους να βγουν στους δρόμους.
Πιστεύω ότι θα υπάρξει εκτεταμένη πολιτική αναταραχή, επειδή οι Αμερικανοί κατανοούν ότι το κράτος δικαίου είναι υψίστης σημασίας ».
Johnny Depp: «Πότε ήταν η τελευταία φορά που ένας ηθοποιός δολοφόνησε έναν πρόεδρο;
Πάει καιρός και ίσως ήρθε η ώρα.
Big Sean: «Θα μπορούσα να δολοφονήσω τον Donald Trump την ίδια νύχτα».
Nancy Pelosi: Εάν βρίσκεστε στην αρένα, πρέπει να είστε έτοιμοι να ρίξετε γροθιά. Πρέπει να είστε έτοιμοι να ρίξετε μια γροθιά, για τα παιδιά σας.
Γερουσιαστής Jon Tester (D-MT): «Ακόμα και σε πολιτείες όπου κέρδισε ο Trump, πρέπει να επιστρέψεις και να τον χτυπήσεις στο πρόσωπο.
Εννοώ, ότι αυτός ο τύπος είναι κακός για αυτήν τη χώρα. Εκπρόσωπος Cynthia Johnson (D-MI):
«Αυτό είναι απλώς μια προειδοποίηση για εσάς.
Προσέχετε ότι περπατάτε στον δρόμο
Και εσείς που είστε στρατιώτες, ξέρετε πώς να το κάνετε. Κάνε το σωστά.
Κάντε τους να πληρώσουν.
Φυσικά όλες αυτές οι αναφορές… δεν θεωρούνται ότι υποκινούν την βία.
Μόνο όταν μιλούν για βία οι ρεπουμπλικάνοι θεωρείται υποκίνηση της βίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης