Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έκοψαν το... τηλέφωνο στο ρωσικό προξενείο στην Νέα Υόρκη

Έκοψαν το... τηλέφωνο στο ρωσικό προξενείο στην Νέα Υόρκη
Δεν είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση Trump λαμβάνει μέτρα κατά των ρωσικών διπλωματικών αποστολών στις ΗΠΑ
Σχετικά Άρθρα

Μια περίεργη είδηση φτάνει από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, καθώς οι ΗΠΑ έκοψαν την τηλεφωνική γραμμή στο ρωσικό προξενείο στη Νέα Υόρκη, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος μέχρι στιγμής.
Μάλιστα, το Γενικό Προξενείο της Ρωσίας στη Νέα Υόρκη είναι αποκομμένο από τις τηλεφωνικές γραμμές της πόλης από τις αμερικανικές αρχές από τις 18 Ιανουαρίου, δήλωσε η διπλωματική αποστολή στην πόλη μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter.
Παράλληλα, το προξενείο αναφέρει πως διαπιστώνονται προβλήματα και κατά τη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Τεχικά προβλήματα ή κάτι... άλλο;

Μια πηγή από τη ρωσική αποστολή στη Νέα Υόρκη είπε ότι οι αρχές των ΗΠΑ επικαλέστηκαν τεχνικά ζητήματα ως τον λόγο της διακοπής.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ωστόσο, μια καθυστέρηση δύο ημερών στην επανέναρξη των τηλεφωνικών υπηρεσιών είναι «απαράδεκτη».
Η διπλωματική αποστολή στην πόλη έχει πολλές τηλεφωνικές γραμμές συνδεδεμένες και όλες κόπηκαν ταυτόχρονα, προσθέτει η πηγή.
Επιπλέον, ζητήθηκε από τους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους για να στείλουν τυχόν ερωτήσεις τους, αναφέροντας την τρέχουσα αδυναμία τους να λαμβάνουν τηλεφωνικές κλήσεις.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση Trump λαμβάνει μέτρα κατά των ρωσικών διπλωματικών αποστολών στις ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης