Τελευταία Νέα
Διεθνή

Με τη... σέσουλα οι χάρες Trump «στα δικά του παιδιά» - Kushner υπεύθυνος, Giuliani υποψήφιος

Με τη... σέσουλα οι χάρες Trump «στα δικά του παιδιά» - Kushner υπεύθυνος, Giuliani υποψήφιος
Ήδη o Trump έχει δώσει χάρη σε τρανταχτά ονόματα της υπόθεσης περί ρωσικής ανάμειξης στις εκλογές, όπως M. Flynn, R.Stone και P.Manafort, όπως και στον C.Kushner, πατέρα του γαμπρού του, για υπόθεση απάτης.
Σχετικά Άρθρα
Αργά σήμερα Δευτέρα 18 Ιανουαρίου ή αύριο Τρίτη 19/1, αναμένεται να δημοσιοποιηθεί η λίστα με τις... 100 απονομές χάρης που πρόκειται να αποδώσει ο Donald Trump.
Επί της ουσίας, πρόκειται για την τελευταία πράξη της ταραχώδους θητείας του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου, με πολλούς να αναμένουν με ανυπομονησία το περιεχόμενο της λίστας.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανακοίνωση των ατόμων που θα λάβουν την προεδρική χάρη πιθανότατα θα γίνει αύριο, αλλά δεν αποκλείεται η πιθανότητα να ανακοινωθεί την Τετάρτη, που θα είναι και η καταληκτική ημερομηνία που θα μπορεί ο απερχόμενος πρόεδρος να προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια.
Ο γαμπρός του Trump, Jared Kushner φέρεται να είναι και ο υπεύθυνος για να «τρέξει» την τελική λίστα με τα ονόματα στα οποία θα δοθεί χάρη στο παρά πέντε της αλλαγής σκυτάλης στην προεδρία των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, ο γερουσιαστής Lindsay Graham, στενός σύμμαχος του Αμερικανού προέδρου Donald Trump, τον προειδοποίησε να μην δώσει χάρη σε κανέναν από τους εμπλεκόμενους στην επίθεση της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο θα «καταστρέψει τον πρόεδρο Τραμπ».

Οι χάρες στα... «δικά του παιδιά»

Ήδη έχει δώσει χάρη σε τρανταχτά ονόματα της υπόθεσης περί ρωσικής ανάμειξης στις εκλογές, όπως στους Micheal Flynn, Roger Stone και Paul Manafort, ενώ έδωσε χάρη και στον Charles Kushner, πατέρα του γαμπρού του, για υπόθεση απάτης.
Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί η τύχη του πρώην συμβούλου του Trump, Steeve Banon, που εμπλέκεται σε απάτη με χρήματα που είχαν δοθεί από ιδιώτες για την κατασκευή του -έμπνευσης Τrump- τείχους στα σύνορα ΗΠΑ - Μεξικό, ενώ πολλά λέγονται και για τον Rudy Giuliani, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής νομικός της επιχείρησης του απερχόμενου «πλανητάρχη» να ανατρέψει στα δικαστήρια το εκλογικό αποτέλεσμα που έδωσε τη νίκη στον Joe Biden.
Ενδεικτικό του κλίματος που έχει δημιουργηθεί είναι ότι υπάρχουν δημοσιεύματα που φέρουν τον Giulianiνα εκμυστηριεύεται ότι μία προεδρική χάρη θα του στοίχιζε δύο εκατομμύρια δολάρια - καθώς, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα αμερικανικών εφημερίδων, ο Trump δεν τον έχει πληρώσει για τις υπηρεσίες του...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης