Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ανοικτά και χωρίς ραντεβού από σήμερα 18/1 τα καταστήματα Public

tags :
Ανοικτά και χωρίς ραντεβού από σήμερα 18/1 τα καταστήματα Public
Αγορές με απόλυτη ασφάλεια και Orange Days με μεγάλες εκπτώσεις σε αμέτρητα προϊόντα
Άνοιξαν ξανά από σήμερα τα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα και υποδέχονται τους καταναλωτές με απόλυτη ασφάλεια αλλά και μεγάλες εκπτώσεις, καθώς οι Orange Days συνεχίζονται με εκρηκτικές προσφορές!
Το δίκτυο των καταστημάτων Public λειτουργεί ξανά, χωρίς ραντεβού, προσφέροντας αμέτρητα προϊόντα από όλες τις κατηγορίες στους επισκέπτες.
Παράλληλα, καθώς το άνοιγμα των καταστημάτων συμπίπτει με τις Orange Days, όσοι επισκεφθούν τα καταστήματα Public θα βρουν μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις που ξεπερνούν πολλές φορές το 50% σε πολλές προϊοντικές κατηγορίες.
Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται για το άνοιγμα του λιανεμπορίου, δεν απαιτείται ραντεβού, παρά μόνο η αποστολή μηνύματος με τον κωδικό 2 στο 13033, ενώ οι επισκέπτες των καταστημάτων μπορούν να ψωνίσουν οτιδήποτε θέλουν, χωρίς περιορισμούς.

Μέτρα ασφαλείας

Παράλληλα -σεβόμενη πλήρως την υγεία και ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων, αλλά και τις επιταγές της πολιτείας- η Public έχει φροντίσει και προσαρμόσει τη λειτουργία όλων των φυσικών καταστημάτων, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, τα οποία και τηρεί στο ακέραιο.
Έτσι, μεριμνά για την πιστή τήρηση των αποστάσεων και τον περιορισμό του συνωστισμού τόσο εκτός όσο και εντός των καταστημάτων. Ανάλογα με το μέγεθος του καταστήματος, ο αριθμός των ατόμων στο εσωτερικό δεν θα ξεπερνά το επιτρεπτό όριο ανά τ.μ. που ορίζει ο νόμος, ενώ εξασφαλίζεται ο καλός εξαερισμός του χώρου αλλά και η τήρηση των υπολοίπων μέτρων ασφαλείας που προβλέπονται (μάσκες, γάντια κτλ).
Αντίστοιχα, για τις περιοχές εκείνες όπου ισχύουν αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας (συγκεκριμένα για τη Μυτιλήνη και το Άργος), λειτουργεί κανονικά το σύστημα click away, με τα καταστήματα να παραδίδουν κανονικά τις παραγγελίες των πελατών με ραντεβού.
Επιπλέον, κανονικά λειτουργεί και το online κατάστημα Public.gr εξασφαλίζοντας άμεση παράδοση αλλά και ειδικές τιμές σε χιλιάδες κωδικούς προϊόντων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης