Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απεβίωσε σε ηλικία 57 ετών ο τραπεζίτης, Benjamin de Rothschild

Απεβίωσε σε ηλικία 57 ετών ο τραπεζίτης, Benjamin de Rothschild
Ήταν πρόεδρος του ομίλου Edmond de Rothschild
Σχετικά Άρθρα

Απεβίωσε σε ηλικία μόλις 57 ετών ο πρόεδρος του ομίλου Edmond de Rothschild, Benjamin de Rothschild, σύμφωνα με ανακοίνωσή της οικογένειάς του.
«Η Ariane de Rothschild και οι κόρες της με βαθύ πόνο ανακοινώνουν τον θάνατο του συζύγου και πατέρα , Benjamin de Rothschild, μετά από καρδιακή προσβολή στο οικογενειακό σπίτι στην Pregny (Ελβετία) το απόγευμα της 15ης Ιανουαρίου 2021», αναφέρεται στο δελτίο Τύπου.

Περιουσιακά στοιχεία αξίας 170 δισεκ. ελβετικών φράγκων

O όμιλος Edmond de Rothschild iδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1950, διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία αξίας 170 δισ. ελβετικών φράγκων και έσοδα 1,1 δισ. ελβετικά φράγκα σε έσοδα.
Η τραπεζική μονάδα Edmond de Rothschild (Suisse) διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία πελατών αξίας 128 δισ. ελβετικών φράγκων στο τέλος του 2018.
Η εξαγορά οδηγεί στο κλείσιμο τηςς διαμάχης μεταξύ της οικογένειας Rothschild για τη χρήση του ιστορικού οικογενειακού ονόματος της τραπεζικής δυναστείας.
Η συμφωνία περιλαμβάνει την εκκαθάριση των διασταυρούμενων συμμετοχών και την αγορά μετοχών σε μια συναλλαγή αξίας 100 εκατομμυρίων φράγκων για να δοθεί πλήρης έλεγχος της τράπεζας στην οικογένεια.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης