Τελευταία Νέα
Διεθνή

Forbes: Σε «μαύρη λίστα» θα μπαίνουν οι εταιρείες που θα προσλαμβάνουν πρώην αξιωματούχους του Trump

Forbes: Σε «μαύρη λίστα» θα μπαίνουν οι εταιρείες που θα προσλαμβάνουν πρώην αξιωματούχους του Trump
Tην άποψη περί ύπαρξης «μαύρης λίστας» των εταιριών που απασχολούν συνεργάτες του Trump, εξέφρασε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού, αργότερα όμως διέψευσε ο ιδιοκτήτης του Forbes, Steve Forbes
Σχετικά Άρθρα
Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την κυκλοφορία του περιοδικού Forbes στις 7 Ιανουαρίου, την επαύριο δηλαδή της εισβολής στο Καπιτώλιο, όπου σε άρθρο του, ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Randal Lane γράφει πως θα μπαίνουν σε «μαύρη λίστα» οι εταιρίες που θα προσλαμβάνουν πρώην συνεργάτες και πρώην αξιωματούχους του απερχόμενου προέδρου Donald Trump.
Μετά τα επικριτικά σχόλια, θέση πήρε ο ιδιοκτήτης του περιοδικού, μεγιστάνας Steve Forbes, ο οποίος έσπευσε να τα... μαζέψει.
«Πιστεύουμε στην ελευθερία της έκφρασης και στην διαφορετικότητα των απόψεων, σε αντίθεση με τους μεγάλους τεχνολογικούς γίγαντες», δήλωσε ο Steve Forbes, «αδειάζοντας» τον αρχισυντάκτη του περιοδικού του Forbes, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι οι εταιρείες που προσλαμβάνουν αξιωματούχους της κυβέρνησης Trump θα μπαίνουν στο εξής, σε «μαύρη λίστα».
Μιλώντας στο Fox News ο Steve Forbes επικεφαλής του ομίλου Forbes Media διαφώνησε ανοιχτά, με την παραπάνω προειδοποίηση που εξέφρασε ο αρχισυντάκτης του, Randal Lane, υπερασπίστηκε ωστόσο με τα ίδια λόγια και τον Lane, λέγοντας ότι στηρίζει το δικαίωμά του να εκφράζει αυτό που πιστεύει.
«Σε αντίθεση με το Twitter, τους γίγαντες των μέσων ενημέρωσης και τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας (τις Big Tech όπως είναι γνωστές) εμείς πιστεύουμε στη διαφορετικότητα και την ποικιλομορφία των απόψεων», υπογράμμισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης