Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρίτσης (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ): Η κυβέρνηση άφησε αστήρικτη την εστίαση - Να δώσει απαντήσεις, όχι άλλες γενικόλογες υποσχέσεις

Χαρίτσης (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ): Η κυβέρνηση άφησε αστήρικτη την εστίαση - Να δώσει απαντήσεις, όχι άλλες γενικόλογες υποσχέσεις
Η κυβέρνηση ας αφήσει τις γενικόλογες υποσχέσεις και ας απαντήσει στους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους που αγωνιούν για την επιβίωσή τους, τόνισε ο κ. Χαρίτσης σε δηλώσεις του

Για «γενικόλογες υποσχέσεις» της κυβέρνησης όσον αφορά τις επιχειρήσεις εστίασης κάνει λόγο σε σχόλιό του ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης.
«Με τις επιχειρήσεις στην εστίαση να είναι ήδη εδώ και δύο μήνες κλειστές για δεύτερη φορά, και χωρίς καμία ουσιαστική στήριξη από την κυβέρνηση, η ΓΣΕΒΕΕ προειδοποιεί ότι μία στις δύο επιχειρήσεις απειλούνται με οριστικό κλείσιμο.
Συμπαρασύροντας χιλιάδες θέσεις εργασίας», σημειώνει ο Αλ. Χαρίτσης και καλεί την κυβέρνηση να «αφήσει τις γενικόλογες υποσχέσεις που δεν καθησυχάζουν πλέον κανέναν» και να «απαντήσει στους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους που αγωνιούν πλέον για την επιβίωσή τους».
«Θα προχωρήσει, έστω και σήμερα, στην υλοποίηση ενός στοχευμένου προγράμματος απευθείας ενίσχυσης του κλάδου, όπως ζητάμε εδώ και μήνες;», καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης