Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Λινού: Πολιτικό και οικονομικό το θέμα του ανοίγματος της αγοράς και των σχολείων

Λινού: Πολιτικό και οικονομικό το θέμα του ανοίγματος της αγοράς και των σχολείων
Να εξετάσουν προσεκτικά οι ειδικοί τις επόμενες κινήσεις τους είπε η κα.Λινού
Σχετικά Άρθρα

Θέμα πολιτικό και οικονομικό χαρακτήρισε το άνοιγμα της αγοράς και των υπόλοιπων βαθμίδων της εκπαίδευσης η καθηγήτρια Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών, Αθηνά Λινού.
Σε δηλώσεις της στο Mega, η κα. Λινού κάλεσε τους ειδικούς επιστήμονες να εξετάσουν προσεκτικά και «να δουν για κάθε αλλαγή τι μέτρα επιπλέον μπορούμε να πάρουμε ώστε ό,τι πρόβλημα προκληθεί να αντικατασταθεί από κάποιο άλλο μέτρο».
«Η μείωση που παρατηρείται σε διασωληνωμένους και θανάτους δεν αντικατοπτρίζει την περίοδο των εορτών.
Χρειάζεται προσοχή σε ενδεχόμενο άνοιγμα.
Η μείωση στους διασωληνωμένους και στους θανάτους είναι πριν τα Χριστούγεννα», είπε η κα.Λινού, η οποία υποστήριξε ότι η χώρα «υπολείπεται στα θέματα διαφάνεια της πανδημίας», αφού κλείνουν περιοχές χωρίς να υπάρχουν στοιχεία για τα κρούσματα.
«Με προβληματίζει ότι κλείνουν περιοχές χωρίς να έχουμε τα στοιχεία των κρουσμάτων» υπογράμμισε η κα.Λινού, η οποία σχετικά με το άνοιγμα της αγοράς, επεσήμανε ότι μπορούν να ανοίξουν με κανόνες τα μικρά καταστήματα, της γειτονιάς, με περιορισμένο αριθμό εργαζομένων.
«Το απλό λιανεμπόριο μπορεί και πρέπει να ανοίξει», τόνισε η κα.Λινού εκφράζοντας την κατηγορηματική της αντίθεση για τα μεγάλα καταστήματα και τα εμπορικά κέντρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης