Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έξαλλη η αδελφή του Kim Jong un: Στη Νότια Κορέα είναι ηλίθιοι!

Έξαλλη η αδελφή του Kim Jong un: Στη Νότια Κορέα είναι ηλίθιοι!
Είναι ηλίθιοι και πρώτοι στην παγκόσμια λίστα για κακή συμπεριφορά, καθώς ενδιαφέρονται μόνο για πράγματα που προκαλούν γέλιο σε όλο τον πλανήτη» υποστήριξε η Kim Yo jong
Σχετικά Άρθρα
Επίθεση στη Νότια Κορέα εξαπέλυσε με δήλωσή της η Kim Yo jong αδελφή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Kim Jong un, για τις πληροφορίες για στρατιωτική παρέλαση στην Πιονγκιάνγκ, όπως μετέδωσε το βορειοκορεατικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.
«Υπάρχουν πάνω από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο αλλά μόνο η Νότια Κορέα, της οποίας το στρατιωτικό όργανο κάνει γνωστή την εχθρική της συμπεριφορά, χρησιμοποιώντας φράσεις όπως "σύλληψη γεγονότος" και "ακριβής παρακολούθηση".
Όσο για τους "πανηγυρισμούς στον Βορρά", ο Kim Jong un έχει επανειλημμένα δηλώσει, ότι στην πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις για τον εορτασμό του 8ου συνεδρίου του Εργατικού Κόμματος της Κορέας» αναφέρεται στη δήλωση της Kim.
Όπως επισήμανε η αδελφή του Βορειοκορεάτη ηγέτη, οι λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν από τις Αρχές της Νότιας Κορέας είναι «ξεκάθαρη ένδειξη επιθετικής προσέγγισης προς τους συμπατριώτες στον Βορρά».

Κατά μέτωπο επίθεση

«Πραγματοποιούμε μόνο μια στρατιωτική παρέλαση στην πρωτεύουσα, όχι στρατιωτικές ασκήσεις που έχουν στόχο κάποιον ή για να εκτοξεύσουμε κάτι.
Γιατί κουράζονται να παρακολουθούν τι συμβαίνει στον Βορρά.
Οι Νότιοι είναι πραγματικά περίεργοι άνθρωποι για να τους καταλάβεις.
Είναι ηλίθιοι και πρώτοι στην παγκόσμια λίστα για κακή συμπεριφορά, καθώς ενδιαφέρονται μόνο για πράγματα που προκαλούν γέλιο σε όλο τον πλανήτη» υποστήριξε η Kim Yo jong.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης