Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κάθειρξη 1.075 ετών στον Τούρκο τηλε-ιμάμη με την σέχτα του sex και τις... «γατούλες», A.Oktar

Κάθειρξη 1.075 ετών στον Τούρκο τηλε-ιμάμη με την σέχτα του sex και τις... «γατούλες», A.Oktar
Ο Oktar σε 1.075 χρόνια φυλακή, και 13 υψηλόβαθμα μέλη της σέχτας του καταδικάστηκαν συνολικά σε μια πρωτοφανή ποινή 9.803 χρόνων φυλακής
Σχετικά Άρθρα
Πρωτοφανείς ποινές επέβαλε δικαστήριο στην Τουρκία, καταδικάζοντας τον ισλαμιστή τηλε-ιεροκήρυκα ηγέτη σεξουαλικής σέχτας και συγγραφέα Adnan Oktar σε 1.075 χρόνια φυλακή, ενώ μαζί με 13 υψηλόβαθμα μέλη της οργάνωσής του καταδικάστηκαν συνολικά σε 9.803 χρόνια και έξι μήνες φυλακής, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Anadolu.
Ο 64χρονος Oktar κρίθηκε ένοχος για 10 συνολικά κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, βιασμού, σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, εκβιασμού, απάτης, πολιτικής και στρατιωτικής κατασκοπείας, βασανισμούς.
Ο Oktar από το A9, το διαδικτυακό του κανάλι, πρόβαλε από το 2011 εκπομπές για τις ισλαμικές αξίες, έχοντας δίπλα του αιθέριες υπάρξεις με έντονο μακιγιάζ και πλούσια προσόντα τα οποία επιδείκνυαν με δική του παρότρυνση.
Περιστασιακά, εμφανιζόταν ο ίδιος να χορεύει με νεαρές, ημίγυμνες κοπέλες, τις οποίες αποκαλούσε «γατούλες», ή να τραγουδάει με νεαρούς, που αποκαλούσε «λιοντάρια» του.
Κατά τις ακροάσεις οι λεπτομέρειες που ακούστηκαν σόκαραν τους δικαστές, όπως ότι ο Oktar τον Δεκέμβριο είχε περίπου 1.000 φιλενάδες γιατί, όπως υποστήριξε, «η καρδιά του ξεχείλιζε από αγάπη για τις γυναίκες…Η αγάπη είναι στην ανθρώπινη φύση, είναι στη φύση ενός μουσουλμάνου», είχε σημειώσει ο ίδιος στο δικαστήριο μερικούς μήνες νωρίτερα.
Σε μια άλλη περίσταση είχε καυχηθεί για τις αντοχές του στο σεξ, σημειώνοντας ότι είναι ασυνήθιστα υψηλές».
οκταρ.JPG
Οι 1000 ερωμένες του Δεκεμβρίου 2020 και τα 69.000 αντισυλληπτικά χάπια

Το δικαστήριο ωστόσο δεν πείστηκε για την αγάπη στις γυναίκες του, αφού δεν μπόρεσε να εξηγήσει, τους βιασμούς τους και το γεγονός ότι τις ανάγκαζε να παίρνουν αντισυλληπτικά χάπια. 
Στο σπίτι του μάλιστα, βρέθηκαν 69.000 αντισυλληπτικά χάπια, τα οποία όπως είπε, χορηγούσε στις γυναίκες «του» για τη θεραπεία δερματικών παθήσεων και ανωμαλιών στην περίοδο τους!
Σύμφωνα με τον ιστότοπό του, ο Oktar έχει γράψει περισσότερα από 300 βιβλία, που έχουν μεταφραστεί σε 73 γλώσσες.
Μεταξύ αυτών είναι και ένα που υπέγραψε με το ψευδώνυμο «Χαρούν Γιαχία», στο οποίο υποστηρίζει ότι η θεωρία της εξέλιξης του Δαρβίνου ευθύνεται για την παγκόσμια τρομοκρατία. Τον Φεβρουάριο του 2018 ο Oktar ενεπλάκη σε μια διένεξη με τον επικεφαλής των θρησκευτικών υποθέσεων της Τουρκίας, Ali Erbas, αφότου ο τελευταίος είπε ότι ο τηλε-ιεροκήρυκας «έχει απολέσει τη διανοητική ισορροπία του».
Τον ίδιο μήνα, το τουρκικό ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο RTUK του επέβαλε πρόστιμο και διέταξε πέντε φορές να σταματήσει ένα πρόγραμμα του Oktar, το οποίο «παραβίαζε την ισότητα ανδρών-γυναικών και εξευτέλιζε τις γυναίκες».
Η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης τον συνέλαβε τον Ιούλιο του 2018 και παρέμεινε προφυλακισμένος μέχρι τη δίκη του.
Οι περισσότεροι από τους συνολικά 236 κατηγορούμενους στην υπόθεση δήλωσαν αθώοι, ωστόσο πολλοί καταδικάστηκαν σε βαριές ποινές, αφού κρίθηκαν ένοχοι για οικονομικά και σεξουαλικά αδικήματα.
Ο Oktar στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες και ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος.
oktar-3.jpg
oktar-2.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης