Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έξαλλος ο Trump με την επιθυμία της Ιvanka να παραστεί στην ορκωμοσία Biden

Έξαλλος ο Trump με την επιθυμία της Ιvanka να παραστεί στην ορκωμοσία Biden

Να αψηφά τον πατέρα της Donald Trump, φέρεται η Ivanka, σχεδιάζοντας να παραστεί στην ορκωμοσία του νέου προέδρου Biden για να μην βλάψει την πολιτική της καριέρα

Σχετικά Άρθρα
Άλλο ένα χτύπημα μετρά ο Donald Trump, αυτή τη φορά από την αγαπημένη κόρη του Ivanka η οποία αψηφά τον πατέρα της και σχεδιάζει να παραστεί στην ορκωμοσία του νέου προέδρου Joe Biden στις 20 Ιανουαρίου.
Με το βλέμμα στραμμένο σε μια πολιτική καριέρα η Ivanka ανησυχεί πως η απουσία της δεν αφήσει καλή εντύπωση, γεγονός που θα βλάψει τις προοπτικές της βάζοντας σε κίνδυνο την πολλά «υποσχόμενη πολιτική της σταδιοδρομία».
Νιώθει ότι πρέπει να κάνει «ό,τι μπορεί για να σώσει τη φήμη της πιστεύοντας πως η παρουσία της στην ορκωμοσία Biden θα της χαρίσει επικοινωνιακούς πόντους και μελλοντικούς υποστηρικτές», σύμφωνα με πηγή στο Λευκό Οίκο.
Η απόφασή της έφτασε στα όριά του τον πρόεδρο Trump που έκανε λόγο για «προσβολή στο πρόσωπό του, το να θέλει να αναμιχθεί με τους απατεώνες που προσπαθούν να τον ρίξουν».
Της είπε επίσης, ότι «η παρουσία της στην ορκωμοσία θα της κοστίσει χιλιάδες υποστηρικτές και θα ήταν η χειρότερη απόφαση που μπορούσε ποτέ να πάρει».
Οι… φωνές του μάλλον έπιασαν τόπο αφού λίγο αργότερα, κάποια άλλη πηγή ανέφερε στην MailOnLine την είδηση, ότι η Ivanka το ξανασκέφτεται να παραστεί στην ορκωμοσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης