Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πολάκης: Χάσαμε γιατί γα@@με τη μεσαία τάξη - ΝΔ: Ήξεραν τι έκαναν

Πολάκης: Χάσαμε γιατί γα@@με τη μεσαία τάξη - ΝΔ: Ήξεραν τι έκαναν
O Παύλος Πολάκης παραδέχθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τις εκλογές επειδή υπερφορολόγησε τη μεσαία τάξη
Σχετικά Άρθρα

Στην παραδοχή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τις εκλογές επειδή ως κυβέρνηση υπερφορολόγησε τη μεσαία τάξη, προχώρησε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.
Με το γνωστό του ύφος, ο Παύλος Πολάκης παραδέχθηκε ότι οι εκλογές του 2019 χάθηκαν γιατί «γα@@με τη μεσαία τάξη».
«Τις εκλογές τις χάσαμε γιατί μετά που βγήκαμε από τα μνημόνια, δεν ανακουφίσαμε στρώματα που είχαν σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος. Εμείς πη..με στους φόρους και το ασφαλιστικό το ανώτερο 20% των μεσαίων στρωμάτων, το οποίο έχει μεγάλη κοινωνική αναγνωρισιμότητα και από εκεί χάσαμε. Εμείς στηρίξαμε τη φτώχεια και πήραμε 32%. Επειδή γα@@με τους μεσαίους πήραν οι άλλοι 40%» ανέφερε ο Παύλος Πολάκης.

Η αντίδραση της ΝΔ

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας πυροδότησε τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη, σε χθεσινοβραδινή κομματική εκδήλωση, κατά την οποία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, φέρεται να αποδίδει την εκλογική ήττα του κόμματός του στην υπερφορολόγηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Σε σχόλιό του, το κυβερνών κόμμα αναφέρει: «Ο φίλος και συνεργάτης του Α. Τσίπρα, Π. Πολάκης ομολογεί με κυνικό τρόπο, αυτό που υπέστη η μεσαία τάξη από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Όσο κι αν προσπαθεί να την καλοπιάσει τώρα ο κ. Τσίπρας με λόγια του αέρα, οι φόροι και οι εισφορές που της φόρτωσε είναι αδύνατον να ξεχαστούν. Και να θέλει να ξεχάσει, θα τα θυμίζει ο κ. Πολάκης. Ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν!».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης