Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Αυτές είναι οι τάσεις στα ταξίδια για τους Αυστραλούς το 2021

tags :
Αυτές είναι οι τάσεις στα ταξίδια για τους Αυστραλούς το 2021
Οι φυσικοί παράδεισοι της Αυστραλίας θα είναι πιο επιθυμητοί το 2021
Παρά την ανάγκη για ταξίδια το 2021, οι Αυστραλοί αναζητούν προορισμούς κοντά στο σπίτι τους. Αυτό αναφέρει πρόσφατη έρευνα του οργανισμού Tourism Australia για τη ζήτηση των καταναλωτών.

Φυσικό περιβάλλον για μεγαλύτερη ασφάλεια

Με τους ανθρώπους να λαχταρούν ανοιχτούς χώρους, καθαρό αέρα και επαφή με τη φύση περισσότερο από ποτέ, οι φυσικοί παράδεισοι της Αυστραλίας θα είναι πιο επιθυμητοί το 2021.
Οι προορισμοί με ανοιχτούς χώρους κάνουν τους ταξιδιώτες να αισθάνονται πιο ασφαλείς.

Η αναγέννηση των οδικών ταξιδιών στην Αυστραλία

Καθώς μεγαλώνει η επιθυμία για ανοιχτούς χώρους, το ίδιο γίνεται και με την οδήγηση. Ένα ταξίδι στον ανοιχτό δρόμο προσφέρει στους ταξιδιώτες ελευθερία και ανεξαρτησία. Τα αυτοκίνητα είναι ένας αξιόπιστος, ασφαλής και υγιεινός τρόπος για ταξίδι.

Τα ταξίδια ως κινητήρια δύναμη για το καλό

Οι σημερινοί ταξιδιώτες αναζητούν ολοένα και περισσότερα brands και εμπειρίες που δεν είναι μόνο καλές για αυτούς, αλλά και για τον κόσμο γύρω τους.

Οι αυτόχθονες εμπειρίες αυξάνονται

Κάθε χρόνο, όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες αναζητούν και ανακαλύπτουν γηγενείς τουριστικές εμπειρίες σε όλη τη χώρα. Αυτό τους επιτρέπει να συνδεθούν και να μάθουν περισσότερα για τους ανθρώπους των Πρώτων Εθνών της Αυστραλίας.

Ταξίδι για αναγέννηση

Μετά την αναταραχή του 2020, η επιθυμία να χρησιμοποιήσουμε τα ταξίδια ως στιγμή για την επανασύνδεση και αναγέννηση θα κυριαρχήσει το 2021. Οι ήπιες εμπειρίες περιπέτειας, όπως πολυήμερες βόλτες και ταξίδια ευεξίας, διακοπές σπα και γιόγκα, έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια.

Τοπικά προϊόντα στο επίκεντρο

Η άνοδος του αγροτουρισμού δίνει στους επισκέπτες μια αυθεντική γεύση ενός τόπου και μια εικόνα της κουλτούρας του προορισμού, με τα πάντα, από γευσιγνωσίες κρασιού έως πολυτελείς ναυλώσεις ελικοπτέρων.

Εμπειρίες και εικονίδια Αυστραλίας

Οι ταξιδιώτες από την Αυστραλία έχουν μια μοναδική ευκαιρία φέτος να επανεξετάσουν την bucket list τους και να αναζητήσουν ενεργά μοναδικές εγχώριες εμπειρίες που ίσως είχαν προηγουμένως αναβάλει αντί για διεθνείς διακοπές.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης