Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ψηλορείτης: 21χρονος ορειβάτης έχασε τη ζωή του όταν έπεσε από μεγάλο ύψος την ημέρα των Θεοφανείων

Ψηλορείτης: 21χρονος ορειβάτης έχασε τη ζωή του όταν έπεσε από μεγάλο ύψος την ημέρα των Θεοφανείων
Νεκρός ανασύρθηκε ο 21χρονος Γιώργος Κοκοβάκης, που όπως όλα δείχνουν λόγω της ολισθηρότητας, γλίστρησε στα βράχια και έπεσε σε πρανές με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Ένας νεκρός και ένας τραυματίας που απεγκλωβίστηκε μετά από μια πολύωρη επιχείρηση που στήθηκε από τις αρχές, είναι ο τραγικός απολογισμός της μοιραίας, όπως εξελίχθηκε, ανάβασης στην περιοχή του Ψηλορείτη, στην Κρήτη.
Θύμα της τραγωδίας ένας 21χρονος ενώ ο ένας ακόμα νεαρός, φίλος του θύματος, νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα.
Ο τραυματίας νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο εκτός κινδύνου ενώ υπεβλήθη και σε επέμβαση.

Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα, είχε προσεγγίσει το σημείο κάπου στο οροπέδιο Λάκκος του Μυγερού.
Ωστόσο λόγω των καιρικών συνθηκών και του πάγου στο σημείο, η πεζοπορία ήταν δύσκολη με αποτέλεσμα τέσσερις από τους νέους να γυρίζουν πίσω, με τον αδικοχαμένο 21χρονο και τον έτερο νεαρό να συνεχίζουν τις προσπάθειες με τραγικά αποτελέσματα.
Σε κάποιο σημείο της διαδρομής οι δύο άτυχοι νέοι φέρεται να γλίστρησαν, με αποτέλεσμα ο ένας να βρεθεί εγκλωβισμένος και τραυματισμένος σε δύσβατο σημείο, ενώ από εκείνη την ώρα χάθηκαν τα ίχνη του δεύτερου.
Αργότερα νεκρός ανασύρθηκε ο 21χρονος Γιώργος Κοκοβάκης, που όπως όλα δείχνουν λόγω της ολισθηρότητας, γλίστρησε στα βράχια και έπεσε σε πρανές με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης