Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Όσο μπορούσε η Εκκλησία έβαλε πλάτη - Δεν είναι το ίδιο να πουλάς παντελόνια με έναν ιερό ναό

Γεωργιάδης: Όσο μπορούσε η Εκκλησία έβαλε πλάτη - Δεν είναι το ίδιο να πουλάς παντελόνια με έναν ιερό ναό
Όσον αφορά, το άνοιγμα της αγοράς, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι θα γίνει την Πέμπτη η συνεδρίαση των ειδικών και θα παρθούν αποφάσεις
Πλήρη κάλυψη στη στάση της Εκκλησίας κατά την ημέρα των Θεοφανείων πρόσθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο ίδιος διερωτήθηκε «επειδή τα κανάλια έδειξαν 5-6 εκκλησίες που δεν τηρήθηκαν τα μέτρα, σημαίνει ότι η Εκκλησία έκανε αντάρτικο;».
Παράλληλα, επεσήμανε ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έβγαλε εγκύκλιο, μια μέρα νωρίτερα, ότι δεν θα παραστεί στη λιτανεία στο Μοσχάτο.
«Όσο μπορούσε η Εκκλησία έβαλε πλάτη, μην είμαστε άδικοι», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
«Δεν είναι το ίδιο να πουλάς παντελόνια με έναν ιερό ναό», σχολίασε λέγοντας για τα όσα ακούγονται για το άνοιγμα των εκκλησιών και τις αντιδράσεις κάποιων επιχειρηματιών.
«Δεν είναι ίδιο, όλα έχουν τη τάξη τους, το θρησκευτικό συναίσθημα χρήζει κάποιον σεβασμό, δεν είναι το κατάστημα που πουλάει παντελόνια», τόνισε, ενώ συμπλήρωσε ότι «για να αποφύγουμε ένα τρίτο κύμα, πρέπει να έχουμε λιγότερη διάθεση συγκρούσεως και περισσότερη συνεννόησης».
Όσον αφορά, το άνοιγμα της αγοράς, είπε ότι θα γίνει την Πέμπτη η συνεδρίαση των ειδικών και θα παρθούν αποφάσεις.
Η κυβέρνηση θέλει να επιστρέψει το status quo ante, για αυτό επιβλήθηκε η καραντίνα μια εβδομάδας, θα δούμε τους αριθμούς εξήγησε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης