Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ταραντίλης σε Τσίπρα για τις εκκλησίες: Τι προτείνει; - Να μείνουν κλειστές οι εκκλησίες με τη βία;

Ταραντίλης σε Τσίπρα για τις εκκλησίες: Τι προτείνει; - Να μείνουν κλειστές οι εκκλησίες με τη βία;
Προτιμά  να ψαρεύει σε θολά νερά ο κ.Τσίπρας ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Απάντηση στην κριτική που άσκησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας σχετικά με το άνοιγμα των εκκλησιών έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρ. Ταραντίλης, ο οποίος υποστήριξε ότι πέρα από την κριτική δεν διατυπώθηκε κάποια πρόταση .
«Θα περιμέναμε από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, παράλληλα με την αναμενόμενη κριτική του, να ακούγαμε και την πρότασή του.
Δεν την ακούσαμε πάλι.
Προτείνει να μείνουν κλειστοί οι ναοί με τη χρήση βίας;
Ας το πει ευθέως.
Δεν το λέει όμως και προτιμά να ψαρεύει σε θολά νερά.
Σε μια κρίσιμη φάση για τη δημόσια υγεία, όλοι οφείλουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν ώστε να βάλουμε φρένο στην πανδημία αντί να αναλωνόμαστε σε άγονες αντιπαραθέσεις» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κ.Ταραντίλης.

Κριτική Τσίπρα

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο κ.Τσίπρας είχε ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση για την αντίδραση της στην απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου να παραβλέψει τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό και οι εκκλησίες να λειτουργήσουν τα Θεοφάνεια.
«Τελικά εκτός από τραγικοί αποδεικνύονται συνάμα και κωμικοί» σχολιάζει ο κ. Τσίπρας επίσημαίνοντας ότι η διαχείριση και των περιοριστικών μέτρων της κυβέρνησης «εξελίσσεται σε θέατρο του παραλόγου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης