Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Εκτός Apivita ο Νίκος Κουτσιανάς - Η Exea εξαγόρασε το πακέτο μετοχών του - Nέος πρόεδρος του ΔΣ ο Manuel Puig

tags :
Εκτός Apivita ο Νίκος Κουτσιανάς - Η Exea εξαγόρασε το πακέτο μετοχών του - Nέος πρόεδρος του ΔΣ ο Manuel Puig
Εκτός Apivita ο Νίκος Κουτσιανάς
Πουλήθηκε το μειοψηφικό πακέτο μετοχών που κατείχε ο Νίκος Κουτσιανάς και πλέον νέος πρόεδρος στην Apivita που ίδρυσε ο Έλληνας επιχειρηματίας ανέλαβε ο Manuel Puig.
Όπως υπενθυμίζεται στη σχετική δήλωση του CEO της εταιρείας Herve Lesieur «τo 2017, η Exea, εταιρεία χαρτοφυλακίου της Οικογένειας Puig, εξαγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της APIVITA, ο ιδιοκτήτης της οποίας Νίκος Κουτσιανάς έμεινε ως μειοψηφικός μέτοχος και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου.
Το Δεκέμβριο του 2020, βάσει συμφωνίας μεταξύ των μελών, η Exea εξαγόρασε το πακέτο μετοχών του Νίκου Κουτσιανά και νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου ορίζεται ο Manuel Puig.
«Όλοι μας ευχαριστούμε τον κύριο Νίκο Κουτσιανά για όλα αυτά τα χρόνια στην APIVITA, την οποία ίδρυσε με τη γυναίκα του Νίκη το 1979.
Η APIVITA είναι ένα cult brand («μάρκα λατρείας») που προσφέρει φυσικές λύσεις ομορφιάς από μελισσοκομικά προϊόντα και μεσογειακά φυτικά εκχυλίσματα ενισχυμένα με κοσμητολογία αιχμής ως μία καινοτόμα υπεύθυνη εταιρεία (η APIVITA είναι B Corp από το 2017).
Η εταιρεία αναπτύσσει σημαντικά τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα και στις διεθνείς αγορές, ειδικά στην Ευρώπη και στην Ασία.
Όλοι μας ευχόμαστε στον κύριο Νίκο Κουτσιανά επιτυχίες στις επόμενες επιχειρηματικές του δραστηριότητες», καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης