Τελευταία Νέα
Διεθνή

Haven: Διαλύεται η εταιρεία υγείας των Amazon, Berkshire και JP Morgan

Haven: Διαλύεται η εταιρεία υγείας των Amazon, Berkshire και JP Morgan
Διαλύεται έπειτα από τρία χρόνια η εταιρεία υγείας των Amazon, Berkshire και JP Morgan, Haven
Διαλύεται έπειτα από τρία χρόνια η εταιρεία υγείας των Amazon, Berkshire και JP Morgan, Haven
Ειδικότερα, η Haven, ένα joint venture - παιδί τριών από τις πιο ισχυρές εταιρείες των ΗΠΑ, που συστήθηκε με σκοπό τη μείωση του κόστους και τη βελτίωση των αποτελεσμάτων στην υγειονομική περίθαλψη, διαλύεται μετά από τρία χρόνια, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το CNBC.
Η εταιρεία έχει αρχίσει ήδη να ενημερώνει τους υπαλλήλους της ότι θα κλείσει μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα. Πολλοί από τους 57 εργαζόμενους της εταιρείας που εδρεύει στη Βοστώνη αναμένεται να τοποθετηθούν στην Amazon, στην Berkshire Hathaway ή στην JPMorgan Chase.
Πριν από τρία χρόνια, η ανακοίνωση της συνεργασίας των Amazon, Berkshire Hathaway και JPMorgan Chase, με σκοπό την αντιμετώπιση ενός από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρική Αμερική - υψηλό και αυξανόμενο κόστος για την υγειονομική περίθαλψη των υπαλλήλων - προκάλεσαν σοκ στον κλάδο.
Οι μετοχές των εταιρειών στον κλάδο της υγείας υποχώρησαν ραγδαία λόγω της ανησυχίας για το πώς η συνδυασμένη δύναμη των ηγετών στην τεχνολογία και τη χρηματοδότηση θα μπορούσε να περιστείλει το κόστος.
Η Brooke Thurston, εκπρόσωπος της Haven, επιβεβαίωσε τα σχέδια της εταιρείας να κλείσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης