Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Μάριος Καρασαλίδης, Salt Odyssey: Έχουμε αποσπάσει 48 βραβεία ποιότητας

tags :
Μάριος Καρασαλίδης, Salt Odyssey: Έχουμε αποσπάσει 48 βραβεία ποιότητας
Η Salt Odyssey ήταν η πρώτη εταιρεία που έβγαλε στην αγορά το αλάτι Μεσολογγίου
Για την πολυβραβευμένη εταιρεία Salt Odyssey, η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή ιδιαίτερων αλατιών από το 2008 και έχει έντονα εξαγωγικό χαρακτήρα, μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9 ο Μάριος Καρασαλίδης, συνιδιοκτήτης και Export Manager της Salt Odyssey.
«Ήμασταν η πρώτη εταιρεία που έβγαλε στην αγορά το αλάτι Μεσολογγίου. Πλέον βγάζουμε μοναδικά προϊόντα, τα οποία είναι πολύ δύσκολο να αντιγραφούν σε αυτή την ποιότητα που βγάζουμε, όπως για παράδειγμα το καπνιστό αλάτι, καπνισμένο με ξύλα οξιάς, αλάτια σε πυραμίδες με διάφορα βότανα και μπαχαρικά, ανθό αλατιού, αλάτια σε μύλους. Εξειδικευτήκαμε στο αλάτι και ανεβάσαμε την ποιότητα όσο περισσότερο μπορούσαμε», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Μάριος Καρασαλίδης.
«Κάνουμε εξαγωγές σε 22 χώρες σε 4 ηπείρους και έχουμε αποσπάσει 48 βραβεία ποιότητας, τα οποία είναι βραβεία ποιότητας και γεύσης. Το αλάτι Μεσολογγίου έχει αναδειχθεί από την εταιρεία μας και θέλω να το τονίσω ότι αυτό δεν έγινε επί πληρωμή. Αυτά τα βραβεία είναι πολύ σημαντικά. Κατ’ αρχάς είναι στο Λονδίνο η μία αξιολόγηση τροφίμων και στις Βρυξέλλες η δεύτερη αξιολόγηση τροφίμων και η τρίτη στην Αθήνα. Στέλνεις χωρίς χαρακτηριστικά ένα προϊόν, το δοκιμάζουν κάποιοι άνθρωποι ειδικοί, είτε σεφ είτε γευσιγνώστες χωρίς να ξέρουν ποια μάρκα είναι, χωρίς να ξέρουν ποια εταιρεία είναι και βαθμολογούν ανάλογα με την ποιότητα κάθε προϊόν», εξηγεί ο διευθυντής εξαγωγών της Salt Odyssey, επισημαίνοντας ότι όλα τα προϊόντα της εταιρείας έχουν το σήμα «Great taste».
«Αποδείξαμε ότι το αλάτι δεν είναι μόνο αλμυρό. Το αλάτι έχει επίγευση, έχει δυναμική, έχει άρωμα, έχει χρώμα», καταλήγει ο Μάριος Καρασαλίδης.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:
https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=88696

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης