Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αυστρία: Η πιο απρόβλεπτη πρόταση γάμου - Γλίστρησε και έπεσε σε γκρεμό μόλις είπε το πολυπόθητο «Ναι»

Αυστρία: Η πιο απρόβλεπτη πρόταση γάμου - Γλίστρησε και έπεσε σε γκρεμό μόλις είπε το πολυπόθητο «Ναι»
Τυχερό μέσα στην ατυχία του είναι ζευγάρι στην Αυστρία, μετά από μια αποτυχημένη πρόταση γάμου
Τυχερό μέσα στην ατυχία του είναι ζευγάρι στην Αυστρία, μετά από μια αποτυχημένη πρόταση γάμου.
Εκείνος τα είχε σκεφτεί όλα: Είχε ετοιμάσει το δαχτυλίδι των αρραβώνων κι είχε διαλέξει ένα πανοραμικό τοπίο σε ορεινή περιοχή της Αυστρίας για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.
Μόνον που δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε.

Η απρόβλεπτη «εξέλιξη»

Δευτερόλεπτα αφότου η 32χρονη είπε το «ΝΑΙ» στον φίλο της, γλίστρησε στην πλαγιά του όρους Φάλκερτ (2.308 μ. ) στην Καρινθία της Αυστρίας κι άρχισε να κατρακυλά στο καλυμμένο με παχύ στρώμα χιονιού βραχώδες πρανές, για να σταματήσει η πτώση της μετά από περίπου 200 μέτρα κοντά στις όχθες μιας λίμνης.
Ο ιδιοκτήτης μιας καλύβας της περιοχής βρήκε την αναίσθητη γυναίκα και την μετέφερε με το μηχανοκίνητο έλκηθρό του σε ασφαλή τοποθεσία.
Ο 27χρονος αρραβωνιαστικός της, που είχε προσπαθήσει να την πιάσει, έπεσε και αυτός κάπου 15 μ. αλλά κατάφερε να συγκρατηθεί από έναν βράχο μέχρις ότου φθάσει βοήθεια από αέρος με τους διασώστες να του πετούν ένα σκοινί από ελικόπτερο.
Στο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε οι γιατροί διέγνωσαν κάταγμα σε σπόνδυλο.
«Είχαν τεράστια τύχη!
Έπεσαν στον γκρεμό κι αν δεν υπήρχε το χιόνι τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί εντελώς διαφορετικά», είπε ένας αστυνομικός στην αυστριακή εφημερίδα Kronen Zeitung.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης