Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Οι τάσεις στα ταξίδια το 2021 για τους Ινδούς

tags :
Οι τάσεις στα ταξίδια το 2021 για τους Ινδούς
Οι ημερομηνίες ταξιδιού φτάνουν μέχρι το φθινόπωρο του επόμενου έτους
Ο προγραμματισμός των ταξιδιών για τους Ινδούς έχει ξεκινήσει. Οι ημερομηνίες ταξιδιού φτάνουν μέχρι το φθινόπωρο του επόμενου έτους. Αυτό αναφέρουν τα στοιχεία της πλατφόρμας του MakeMyTrip Group.
Τα ταξίδια είναι στο μυαλό των ανθρώπων καθώς όλοι κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.
Η ανάκαμψη των leisure ταξιδιών καθοδηγείται από τους millennials και αναμένεται ότι η τάση αυτή θα συνεχιστεί με πιο έντονο τρόπο.

Ταξίδια στη Bucket List

Το ταξίδι είναι στο μυαλό στο ανθρώπων καθώς βλέπουν μια νέα αρχή. Οι άνθρωποι πρόκειται να ξοδέψουν χρόνο και προσπάθεια προγραμματίζοντας τις εκδρομές τους για μελλοντικά ταξίδια το 2021, βασισμένοι σε πλατφόρμες που παρέχουν πληροφορίες και επιλογές κράτησης.

Χαλαρά ταξίδια

Το μόνο πράγμα που όλοι διδάχθηκαν από την πανδημία είναι να επιβραδύνουμε και να εκτιμήσουμε τη χαλαρή ζωή. Είτε πρόκειται για μια εργασία, μια διαμονή είτε μια απόδραση το Σαββατοκύριακο, οι ταξιδιώτες έλκονται προς πληρέστερες και πλουσιότερες συναρπαστικές ταξιδιωτικές εμπειρίες που τους επιτρέπουν να συνδεθούν, να εξερευνήσουν και να χαλαρώσουν.

Premium διαμονή και εκτός ξενοδοχείων

Η ασφάλεια και η υγιεινή έχουν αναδειχθεί ως η νέα άνεση και πολυτέλεια στο ταξίδι. Οι ερωτήσεις για τη διαμονή αφορούν κυρίως: εάν εξασφαλίζεται επαρκή κοινωνική απόσταση, υπάρχει ιδιωτική κουζίνα, μπορώ να έχω επιπλέον χώρο για βοήθεια ή υποστήριξη προσωπικού. Μετά το COVID, οι ταξιδιώτες αναζητούν μεγαλύτερο έλεγχο της διαμονής τους. Αυτό οδηγεί πολλούς να επιλέξουν ξενοδοχεία υψηλότερης κατηγορίας, premium homestay, και ανεξάρτητες βίλες.

Αποδράσεις του Σαββατοκύριακου

Όλο και περισσότεροι Ινδοί έχουν δοκιμάσει τη διασκέδαση των γρήγορων αποδράσεων κατά τη διάρκεια των ταξιδιωτικών περιορισμών. Το MakeMyTrip έχει σημειώσει ανάκαμψη 70% στο τμήμα ταξιδιών αναψυχής μικρών αποστάσεων.
Τα ανέπαφα ταξίδια είναι πραγματικότητα: Μετά την πανδημία, η βιομηχανία ταξιδιών και φιλοξενίας έχει καταβάλει σημαντικές προσπάθειες για να ενισχύσει την εμπιστοσύνη μεταξύ των ταξιδιωτών, καθιστώντας τις υπηρεσίες ανέπαφες όσο το δυνατόν περισσότερο. Παράλληλα, οι ταξιδιώτες καλωσορίζουν την ιδέα της χρήσης ανέπαφων υπηρεσιών. Τέλος, αξιοποιούν τις εμπειρίες που είναι πλούσιες σε τεχνολογία και υπόσχονται την ασφάλεια των ταξιδιών.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης