Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ελλάκτωρ: Επιβεβαίωσε την παραίτηση του Δ. Καλλιτσάντση από το ΔΣ - Παραιτήθηκε και ο Μ. Κατούνας

Ελλάκτωρ: Επιβεβαίωσε την παραίτηση του Δ. Καλλιτσάντση από το ΔΣ - Παραιτήθηκε και ο Μ. Κατούνας
H διοίκηση της Ελλάκτωρ επιβεβαίωσε την παραίτηση του Δ. Καλλιτσάντση
Tην παραίτηση του αντιπροέδρου Δημήτρη Καλλιτσάντση αλλά και του Μιχαήλ Κατούνα, που ήταν ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, επιβεβαίωσε η διοίκηση της Ελλάκτωρ.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ (εφεξής η «Εταιρεία»), σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) αρ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του νόμου 3016/2002, όπως ισχύει, καθώς και του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, κ.κ. Δημήτριος Καλλιτσάντσης, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., Εκτελεστικό Μέλος και Μιχαήλ Κατούνας, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, υπέβαλαν την παραίτησή τους από το εν λόγω όργανο διοίκησης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΛΑΚΤΩΡ θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε μεταβολή της σύνθεσής του το συντομότερο δυνατόν.

Η σύνθεση του ΔΣ

Σε απάντηση του από 30.12.2020 ερωτήματος της Ε.Κ., σχετικά με δημοσιεύματα στον Τύπο περί παραιτήσεως μελών του Δ.Σ. της Εταιρείας, και σε συνέχεια της από 30.12.2020 ανακοίνωσης της Εταιρείας στο Χ.Α.A. (με τα μέσα που προβλέπονται στο άρθρο 21 του ν. 3556/2007), διαψεύδουμε τα διαλαμβανόμενα στα σχετικά δημοσιεύματα, που αναφέρονται στην παραίτηση και άλλων μελών του Δ.Σ. πλην των αναφερομένων στην ανακοίνωση της Εταιρείας ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Κατόπιν τούτων ενημερώνουμε ότι η σύνθεση του Δ.Σ. της Εταιρείας έχει ως εξής:

1.Γεώργιος Προβόπουλος, Πρόεδρος του Δ.Σ.,  Μη Εκτελεστικό Μέλος,
2. Αναστάσιος Καλλιτσάντσης, Διευθύνων Σύμβουλος , Μέλος Εκτελεστικό,
3. Ιωάννης Πεχλιβανίδης, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος,
4. Παναγιώτης Δουμάνογλου, Σύμβουλος,  Μη Εκτελεστικό Μέλος,
5. Κομνηνός-Αλέξιος Κομνηνός, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος,
6. Δέσποινα-Μαγδαληνή Μαρκάκη, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο-Μη Εκτελεστικό Μέλος, και
7. Ελένη Παπακωνσταντίνου, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος.
Τέλος σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας θα συνέλθει, το συντομότερο δυνατόν, για τυχόν αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών του και ανασυγκρότησή του, και θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε μεταβολή της σύνθεσής του.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης