Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εμβολιασμοί: Απάντηση από τον Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για τις καταγγελίες στο νοσοκομείο Σωτηρία

Εμβολιασμοί: Απάντηση από τον Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για τις καταγγελίες στο νοσοκομείο Σωτηρία
Εμβολιάζουν υπουργούς, αφήνουν εκτός υγειονομικούς κατήγγειλε νωρίτερα ο γραμματέας της ΟΕΝΓΕ (Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος) Πάνος Παπανικολάου
Απάντηση σε δημοσιεύματα και καταγγελίες ότι υγειονομικοί δεν εμβολιάστηκαν στο νοσοκομείο Σωτηρία για να εμβολιαστούν πολιτικοί έδωσε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.
Όπως είπε σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε στο Νοσοκομείο «Η Σωτηρία»:
«Το νοσοκομείο Σωτηρία έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα συνολικά 195 εμβολιασμούς.
Η καθυστέρηση που σημειώθηκε σήμερα οφείλεται στο γεγονός ότι πραγματοποιήθηκαν περισσότεροι εμβολιασμοί από όσους είχαν προγραμματιστεί αρχικά.
Το θέμα αντιμετωπίστηκε άμεσα με νέο εφοδιασμό του νοσοκομείου.
Ο εμβολιασμός των υγειονομικών συνεχίζεται κανονικά και πέντε εμβολιασμοί που ήταν αρχικά προγραμματισμένοι για σήμερα, θα πραγματοποιηθούν αύριο (30/12) χωρίς άλλη καθυστέρηση.
Θα ήθελα να επισημάνω ότι σε μια διαδικασία που βρίσκεται στα πρώτα 24ωρα εφαρμογής της, οι υπερβολικές αντιδράσεις δε βοηθούν κανέναν».

Όπως μετέδιδε νωρίτερα το BankingNews:

Εμβολιάζουν υπουργούς, αφήνουν εκτός υγειονομικούς; Τι συνέβη στο «Σωτηρία»

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο γραμματέας της ΟΕΝΓΕ (Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος) Πάνος Παπανικολάου, την ώρα που μαίνεται η πολιτική αντιπαράθεση σχετικά με τον εμβολιασμό κατά της πανδημίας.
Ο γραμματέας της ΟΕΝΓΕ με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατήγγειλε την αναβολή του προγραμματισμένου εμβολιασμού των υγειονομικών στο Νοσοκομείο «Σωτηρία».
Όπως επισημαίνει, αντί να εμβολιαστούν οι υγειονομικοί του νοσοκομείου, που είναι η «ναυαρχίδα» του συστήματος υγείας στον αγώνα κατά του κορωνοϊού, τελικά δεκάδες εργαζόμενοι δεν έκαναν το εμβόλιο για να μπορέσουν να εμβολιαστούν υπουργοί της κυβέρνησης και «παρατρεχάμενοι».

Γράφει ο Πάνος Παπανικολάου στην καταγγελία του:

«Σήμερα 29/12 στο “Σωτηρία” (υποτίθεται ναυαρχίδα της χώρας στην μάχη ενάντια στην επιδημία από τον Μάρτιο) με άνωθεν εντολή ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ο προγραμματισμένος εμβολιασμός δεκάδων υγειονομικών και στην θέση τους εμβολιάστηκαν ισάριθμοι υπουργοί και παρατρεχάμενοι.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ κύριε Κικίλια».
Image

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης