Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Στήριξη στο «Χαμόγελο του Παιδιού», τα Παιδικά Χωριά SOS και την ΕΛΕΠΑΠ από τον ΟΠΑΠ

tags :
Στήριξη στο «Χαμόγελο του Παιδιού», τα Παιδικά Χωριά SOS και την ΕΛΕΠΑΠ από τον ΟΠΑΠ
Μπορεί ένα δωρεάν application για κινητό τηλέφωνο να κρύβει μέσα του τη δύναμη της προσφοράς; Η εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» μπορεί! 
Αυτά τα Χριστούγεννα, με ένα απλό download και συμμετοχή σε επτά διασκεδαστικές δοκιμασίες, μας δίνει τη δύναμη να συμβάλουμε – απολύτως δωρεάν – ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής χιλιάδων παιδιών που έχουν ανάγκη.
Κατεβάζοντας την «Ομάδα Προσφοράς» και παίρνοντας μέρος στις δοκιμασίες της, συγκεντρώνουμε πόντους, τους οποίους ο ΟΠΑΠ θα μετατρέψει σε έργα υποστήριξης στο «Χαμόγελο του Παιδιού», τα Παιδικά Χωριά SOS και την ΕΛΕΠΑΠ. Τα έργα θα υλοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Ευχοστολίδια.

Οι επτά δοκιμασίες για να προσφέρουμε στα παιδιά

Οι δοκιμασίες της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» , μέσω των οποίων συγκεντρώνουμε πόντους ώστε ο ΟΠΑΠ να συνεχίσει να προσφέρει στα παιδιά, περιλαμβάνουν από ερωτήσεις γνώσεων και αναγραμματισμένες λέξεις μέχρι στόλισμα χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Η πιο δημοφιλής δοκιμασία είναι το Quiz.
Με όπλο τις γνώσεις και την ταχύτητα, καλούμαστε να απαντήσουμε σωστά σε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορούμε, μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο.
Επιπλέον, έχουμε δυνατότητα να συμμετάσχουμε σε Quiz για πολλούς παίκτες, διεκδικώντας έτσι πόντους και από τους αντιπάλους μας. Στο Photo Puzzleκαλούμαστε να ενώσουμε σωστά εννέα ανακατεμένα κομμάτια για να σχηματιστεί μια εικόνα.  Στο Spot it ψάχνουμε να βρούμε τις διαφορές, ενώ στο Jolly Christmasστολίζουμε το δικό μας virtual χριστουγεννιάτικο δέντρο. Στο Catchκαθοδηγούμε τον ήρωα της δοκιμασίας ώστε να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερα χριστουγεννιάτικες στολίδια. Στο Puzzle Blast φτιάχνουμε τριάδες με χριστουγεννιάτικες μπάλες, ενώ στο Anagram αποστολή μας είναι να σχηματίσουμε 50 λέξεις σχετικές με τα Χριστούγεννα.

Τα έργα υποστήριξης που θα υλοποιήσει ο ΟΠΑΠ

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Ευχοστολίδια,  ο ΟΠΑΠ υλοποιεί έργα υποστήριξης σε φορείς που περιθάλπουν παιδιά, από το 2014. Στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών και η δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος στις δομές όπου φιλοξενούνται.
Το επόμενο διάστημα, ο ΟΠΑΠ θα καλύψει τις ανάγκες εξοπλισμού για την εκπαίδευση και ψυχαγωγία των παιδιών σε 11 σπίτια του «Χαμόγελου του Παιδιού».  Επίσης, θα εφοδιάσει τα σπίτια των Παιδικών Χωριών SOS, στη Βάρη, με καύσιμα για τη θέρμανσή τους και θα προμηθεύσει τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ με υγειονομικό υλικό για την ασφαλή πραγματοποίηση των προγραμμάτων τους.
Image
Image
Image

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης