Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΟΑΣΘ: Στάση εργασίας τη Δευτέρα (28/12)

ΟΑΣΘ: Στάση εργασίας τη Δευτέρα (28/12)
Εργαζόμενοι ΟΑΣΘ: Καταγγελίες για τη διοίκηση του ΟΑΣΘ πεί «ανάλγητης και αδιάφορης στάσης» προς το επιβατικό κοινό και τους ίδιους
Χειρόφρενο στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ τη Δευτέρα (28.12.2020) από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί. Από τη στάση εργασίας εξαιρούνται γραμμές προς νοσοκομεία λόγω Covid19.
Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ (Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης) αποφάσισαν να κατέλθουν σε προειδοποιητική στάση εργασίας, από την αρχή της βάρδιας έως τις 10 το πρωί της Δευτέρας (28.12.2020).
Προαναγγέλλουν, μάλιστα, περισσότερες απεργιακές κινητοποιήσεις, καταγγέλλοντας τη διοίκηση του ΟΑΣΘ για «ανάλγητη και αδιάφορη στάση» προς το επιβατικό κοινό και τους ίδιους, και ζητώντας την παρέμβαση των συναρμοδίων υπουργείων προς αντιμετώπιση των προβλημάτων.
Από τη στάση εργασίας εξαιρούνται τα δρομολόγια της γραμμής 32Ν (σ.σ. που με αφετηρία τον Εύοσμο εξυπηρετεί τα νοσοκομεία Γεννηματά, Άγιος Δημήτριος, ΑΧΕΠΑ και Ιπποκράτειο) και το υπηρεσιακό δρομολόγιο του νοσοκομείου Παπανικολάου, τα οποία θα γίνονται κανονικά, «στο πλαίσιο της κατανόησης των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιουργεί η πανδημία».

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης