Τελευταία Νέα
Speculator

Folli Follie: Τα στόματα που ανοίγουν, τα αποδεικτικά για Μαξίμου και το παρελθόν στελέχους της διοίκησης Γκότση στην Κεφαλαιαγορά

tags :
Folli Follie: Τα στόματα που ανοίγουν, τα αποδεικτικά για Μαξίμου και το παρελθόν στελέχους της διοίκησης Γκότση στην Κεφαλαιαγορά
Η αποκάλυψη μέσω της έκθεσης της PwC για την Folli Follie των e-mails τόπου εμφανίζονται κυβερνητικά στελέχη να παρεμβαίνουν ώστε να καθυστερήσουν οι διαδικασίες ελέγχου του σκανδάλου ανοίγει τον ασκό του Αιόλου
Η αποκάλυψη μέσω της έκθεσης της PwC για την Folli Follie των e-mails του κυρίου Νίκου Σάκκου όπου εμφανίζονται κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να παρεμβαίνουν ώστε να καθυστερήσουν οι διαδικασίες ελέγχου του σκανδάλου Folli Follie φαίνεται ότι ανοίγει τον ασκό του Αιόλου.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές το αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας στοιχεία που δείχνουν ότι το Μέγαρο Μαξίμου είχε βαθιά γνώση της υπόθεσης.
Κατά τις ίδιες πηγές υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα είχαν λάβει γνώση εγγράφως για τα όσα ελάμβαναν χώρα γύρω από τη Folli Follie από ανθρώπους της αγοράς με τους οποίους είχαν επαφή.
Ωστόσο το μείζον ερώτημα που τίθεται τι ακριβώς έπραξαν όταν έλαβαν γνώση των στοιχείων αυτών.
Παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το προσεχές διάστημα θα δουν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες για το παρελθόν μέλους προηγούμενης διοίκησης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν  λόγο για έκθεση επιθεώρησης τράπεζας η οποία περιέχει σοβαρά στοιχεία που εγείρουν ζητήματα ακεραιότητας και τα οποία είναι προφανές ότι δεν ελήφθησαν υπό όψιν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην επιλογή στελεχών που διοίκησαν την Κεφαλαιαγορά.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης