Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Στην Cosmote TV έως το 2024 το UEFA Champions League και το UEFA Europa League

Στην Cosmote TV έως το 2024 το UEFA Champions League και το UEFA Europa League
Η ανανέωση της συμφωνίας της Cosmote TV με την UEFA περιλαμβάνει και τη νεοσύστατη διοργάνωση UEFA Europa Conference League
Τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης στην Ελλάδα όλων των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων της UEFA, το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, τη νεοσύστατη διοργάνωση UEFA Europa Conference League, καθώς και τα UEFA Super Cup & UEFA Youth League, εξασφάλισε έως το 2024 η COSMOTE TV, που φιλοξενεί τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις της Ευρώπης από το 2015.
Στο πλαίσιο της τριετούς ανανέωσης της συμφωνίας με την UEFA, η COSMOTE TV εξασφάλισε περισσότερες από 420 live μεταδόσεις κάθε σεζόν έως και την αγωνιστική περίοδο 2023-24. Τα κανάλια COSMOTE SPORT θα μεταδίδουν αποκλειστικά τους αγώνες των UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, αλλά και του UEFA Youth League, μέχρι και τον τελικό κάθε διοργάνωσης. Ένας αγώνας του UEFA Champions League κάθε Τετάρτη και ο τελικός της διοργάνωσης, καθώς και το UEFA Super Cup, θα προβάλλονται παράλληλα και από ελεύθερο κανάλι.
Αναλυτικότερα, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν στη διάθεσή τους ανά αγωνιστική περίοδο:
⦁ Και τους 137 αγώνες του UEFA Champions League, από τη φάση των play-offs έως και τον τελικό.
⦁ Όλη τη δράση από τους 141 αγώνες του UEFA Europa League, από τη φάση των ομίλων μέχρι και τον τελικό.
⦁ Όλη τη δράση από τους 141 αγώνες της νεοσύστατης διοργάνωσης UEFA Europa Conference League, που θα κάνει το ντεμπούτο της το 2021.
⦁ Το UEFA Super Cup, τον εναρκτήριο αγώνα κάθε αγωνιστικής περιόδου μεταξύ των νικητών του UEFA Champions League και του UEFA Europa League.
⦁ Τους κορυφαίους αγώνες του UEFA Youth League, της διοργάνωσης που αναδεικνύει τους αυριανούς πρωταγωνιστές των γηπέδων.
Οι χρήστες της νέας streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν επιλεγμένους αγώνες των διοργανώσεων της UEFA και σε 4K ανάλυση, μέσα από το κανάλι COSMOTE SPORT 4K.
Το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα των κορυφαίων διοργανώσεων της UEFA συμπληρώνουν οι ειδικές εκπομπές της COSMOTE TV, που περιλαμβάνουν πλούσιο ρεπορτάζ και κάλυψη με δημοσιογραφικές αποστολές από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT, καθώς και το ιδιαίτερα δημοφιλές «Λεπτό προς Λεπτό» που προβάλει live όλη την αγωνιστική δράση σε ένα κανάλι, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία θέασης και ενημέρωσης στους συνδρομητές.
Η COSMOTE TV είναι η Νο 1 συνδρομητική τηλεόραση στην ελληνική αγορά με παρουσία σε πάνω από 570 χιλιάδες νοικοκυριά. Λειτουργώντας αυτόνομα και ολοκληρωμένα, ως πάροχος συνδρομητικών υπηρεσιών τηλεόρασης, προσφέρει πρόσβαση σε αποκλειστικό premium περιεχόμενο, μέσα από 90 κανάλια, από τα οποία 16 κανάλια παραγωγής COSMOTE TV (CINEMA, SERIES, SPORT, HISTORY) και είναι διαθέσιμη μέσω δορυφορικής και streaming πρόσβασης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης