Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης ψεύδεται δημόσια και εκθέτει τον Τζιτζικώστα για να δικαιολογήσει την ολιγωρία του

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης ψεύδεται δημόσια και εκθέτει τον Τζιτζικώστα για να δικαιολογήσει την ολιγωρία του
Σήμερα ο Χαρδαλιάς διαψεύδει τον πρωθυπουργό και παραδέχεται πως ο Τζιτζικώστας είχε εισηγηθεί καθολικό lockdown στη Θεσσαλονίκη
Νέες αιχμές κατά της κυβέρνησης αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την εισήγηση Τζιτζικώστα για καθολικό lockdown στη Θεσσαλονίκη  τον περασμένο μήνα.
Σε σημερινή του ανακοίνωση το γραφείο Τύπου το ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται λέγοντας ότι «ο πρωθυπουργός ψεύδεται δημόσια και εκθέτει τον κ. Τζιτζικώστα για να δικαιολογήσει την ολιγωρία του».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Πριν από δύο εβδομάδες ο κ. Μητσοτάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη, μιλώντας για την παντελή απώλεια ελέγχου στη Θεσσαλονίκη που στοιχίζει σε ανθρώπινες ζωές καθημερινά, είχε πει:
«Δεν υπήρχαν αιτήματα από κανέναν να κλείσουμε νωρίτερα, ούτε κανένας ειδικός μάς το είχε υποδείξει αυτό».
Σήμερα ο αρμόδιος υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιάς διαψεύδει τον πρωθυπουργό και παραδέχεται πως ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστας είχε εισηγηθεί καθολικό lockdown και ακύρωση των εκδηλώσεων του εορτασμού του Αγίου Δημητρίου έγκαιρα, κάτι που η κυβέρνηση αγνόησε.
Ο πρωθυπουργός προκειμένου να δικαιολογήσει την παταγώδη αποτυχία του να ελέγξει την κατάσταση, όχι μόνο ψεύδεται δημόσια, αλλά και δεν διστάζει να εκθέσει αυτοδιοικητικούς παράγοντες, όπως ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.
Όσο η κατάσταση επιδεινώνεται οι ίδιοι οι κυβερνητικοί θα αναγκάζονται να ξεσκεπάζουν ο ένας τον άλλον παραδεχόμενοι τα εγκληματικά λάθη και την ολιγωρία τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης