Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επιμένει ο Trump ότι κέρδισε τις εκλογές και αποκαλεί «ανόητους» τους ρεπουμπλικανούς πολιτικούς

Επιμένει ο Trump ότι κέρδισε τις εκλογές και αποκαλεί «ανόητους» τους ρεπουμπλικανούς πολιτικούς
Το Twitter επενέβη στην ανάρτηση Trump υποστηρίζοντας οτι νικητής είναι ο Joe Biden
Κι ενώ σε λιγότερο από ένα μήνα ο Donald Trump θα πρέπει να έχει εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο, εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι εκείνος είναι ο νικητής των εκλογών  κι όχι ο Joe Biden.
Πριν από λίγο (17:00 ώρα Ελλάδας) ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ανάρτηση που φιλοξενεί άρθρο γνώμης της Νew Υork Post με τη φωτογραφία του Biden  και το μήνυμα:
«Δεν κέρδισε τις εκλογές. Έχασε και στις 6 κρίσιμες πολιτείες, και με διαφορά». Στο τέλος μάλιστα καλεί τους Ρεπουμπλικανούς πολιτικούς να «παλέψουμε ώστε να μην κλέψουν τη σπουδαία νίκη μας», προτρέποντάς τους «να μην είναι αδύνατοι».
«Δεν κέρδισε τις Εκλογές. Έχασε και στις 6 κρίσιμες πολιτείες, και με διαφορά. Μετά πέταξαν εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους σε κάθε μια από αυτές, και τους έπιασαν. Τώρα οι Ρεπουμπλικανοί πολιτικοί πρέπει να παλέψουμε έτσι ώστε να μην κλέψουν τη σπουδαία νίκη μας. Μην είστε αδύνατοι ανόητοι!», αναφέρει ο Trump στην ανάρτησή του.
Λίγα λεπτά αργότερα, το Twitter επενέβη στην ανάρτησή Trump προσθέτοντας την επισήμανση πως «το επίσημο αποτέλεσμα των εκλογών ανέδειξε τον Joe Biden ως τον νικητή των αμερικανικών εκλογών».

Image

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης