Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Ασυγχώρητη καθυστέρηση της κυβέρνησης και στη Δυτική Αττική, μετά τη Θεσσαλονίκη και τη Β. Ελλάδα

Γεννηματά: Ασυγχώρητη καθυστέρηση της κυβέρνησης και στη Δυτική Αττική, μετά τη Θεσσαλονίκη και τη Β. Ελλάδα
"H Κυβέρνηση άφηνε πλήρως ανεξέλεγκτη την κατάσταση", υπογραμμίζει η Φ. Γεννηματά
«Η Κυβέρνηση μετά τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρειο Ελλάδα, έδειξε ασυγχώρητη καθυστέρηση και στη Δυτική Αττική, με αποτέλεσμα  ένα νέο σκληρό lockdown στην περιοχή», δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φ. Γεννηματά.
Η κ. Γεννηματά τόνισε πως «σε μια πολύ μεγάλη βιομηχανική περιοχή  και παρά τις προειδοποιήσεις των ειδικών, η Κυβέρνηση άφηνε πλήρως ανεξέλεγκτη την κατάσταση.
Με πολλούς εργοδότες να παραβιάζουν τους κανόνες προστασίας των εργαζομένων, ακόμη και να παρανομούν απασχολώντας εργαζομένους σε αναστολή εργασίας.
Φυσικά χωρίς καμία μέριμνα για τεστ σε μαζικούς εργασιακούς χώρους.
Αντί να εφαρμόσει επιτέλους ένα σχέδιο με βάση τα επιδημιολογικά χαρακτηριστικά κάθε περιοχής, συνεχίζει με τη λογική βλέποντας και κάνοντας με αποτέλεσμα να τρέχει πίσω από τα γεγονότα».
Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΚΙΒΝΑΛ, «το θέμα της τήρησης των μέτρων από τους πολίτες έχει σχέση με πειθώ , αξιοπιστία , ουσιαστικούς ελέγχους και όχι με αυταρχισμό και απειλές των Υπουργών».
«Λάθη και καθυστερήσεις επαναλαμβανόμενα, με μεγάλο κόστος για τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων», καταλήγει η κ. Γεννηματά.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης