Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δεν θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κεντρική Μακεδονία - Γιατί ακυρώθηκε

Δεν θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κεντρική Μακεδονία - Γιατί ακυρώθηκε
Αναβλήθηκε το ταξίδι του πρωθυπουργού λόγω ομίχλης που δεν επιτρέπει την προσγείωση αεροσκαφών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης
Δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για σήμερα, Σάββατο 19/12, επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Κεντρική Μακεδονία.
Η προγραμματισμένη επίσκεψη του πρωθυπουργού σε Θεσσαλονίκη, Γιαννιτσά, Έδεσσα και Βέροια ακυρώθηκε, «λόγω ομίχλης που δεν επιτρέπει την προσγείωση αεροσκαφών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης».
Όπως ανακοινώθηκε «λόγω ομίχλης που δεν επιτρέπει την προσγείωση αεροσκαφών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, το ταξίδι του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κεντρική Μακεδονία αναβάλλεται αφού δεν ήταν δυνατή η πλήρης υλοποίηση του προγράμματος».
Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης επρόκειτο να επισκεφτεί σήμερα το Ορφανοτροφείο Θηλέων «η Μέλισσα» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, το Νοσοκομείο Γιαννιτσών και το Κέντρο Υγείας Γιαννιτσών (Εμβολιαστικό Κέντρο), το Νοσοκομείο Έδεσσας, αλλά και το Νοσοκομείο Βέροιας.
Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κεντρική Μακεδονία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει την Τετάρτη 24/12. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης