Τελευταία Νέα
Διεθνή

Macron: Στην Σύνοδο μάλλον μολύνθηκε με κορωνοϊό, σύμφωνα με το Ελιζέ

Macron: Στην Σύνοδο μάλλον μολύνθηκε με κορωνοϊό, σύμφωνα με το Ελιζέ
«Πολύ πιθανόν» ο Macron να μολύνθηκε στη Σύνοδο Κορυφής - Τι αναφέρει το Ελιζέ
Είναι «πολύ πιθανόν» ο πρόεδρος Emmanuel Macron να κόλλησε τον κορωνοϊό κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, την περασμένη εβδομάδα, ανακοίνωσε απόψε η γαλλική προεδρία.
Ο Macron έχει τεθεί σε καραντίνα στο Μέγαρο των Ηλυσίων, αλλά συνεχίζει να εργάζεται εξ αποστάσεως, σημειώνουν από το Ελιζέ. Κάπως έτσι, ο ένας μετά τον άλλον, οι ηγέτες των ευρωπαϊκών κρατών προχωρούν σε τεστ κορωνοϊού προκειμένου να διαπιστώσουν αν έχουν μολυνθεί.
Όπως έγινε γνωστό, ο Macron υποβλήθηκε σε διαγνωστικό τεστ RTPCR μετά την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων και, σύμφωνα με τους ισχύοντες υγειονομικούς κανονισμούς που ισχύουν για όλους, θα μπει σε καραντίνα για 7 ημέρες.

Οι πρώτες εικόνες του Emmanuel Macron μετά τη διάγνωση

Λίγο νωρίτερα, ο Γάλλος πρόεδρος μίλησε μέσω βιντεοδιάσκεψης σε ένα συνέδριο σχετικά με τη γαλλική πολιτική παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας.
Πρόκειται για τις πρώτες εικόνες αφότου ο Emmanuel Macron διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Ο Macron φαίνεται καθισμένος πίσω από ένα γραφείο και φορά ζιβάγκο, σακάκι, καθώς και μάσκα προσώπου.
Οι κινήσεις του και ο τρόπος που μιλούσε δεν έδειχναν να είναι ιδιαίτερα καταβεβλημένος από την ασθένεια.
Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ο Emmanuel Macron είχε καταρροή και βήχα πριν κάνει το τεστ που βγήκε θετικό στον κορωνοϊό.Λίγο αργότερα κυκλοφόρησε στο διαδίτκυο και το βίντεο από την τηλεδιάσκεψη του Emmanuel Macron, λίγη ώρα αφού τέθηκε σε απομόνωση λόγω κορωνοϊού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης