Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρίτσης (ΣΥΡΙΖΑ): Η κυβέρνηση καταστέλλει οποιαδήποτε φωνή αντιτίθεται στο πλαστό της αφήγημα ότι όλα βαίνουν καλώς

Χαρίτσης (ΣΥΡΙΖΑ): Η κυβέρνηση καταστέλλει οποιαδήποτε φωνή αντιτίθεται στο πλαστό της αφήγημα ότι όλα βαίνουν καλώς
Η κοινωνία καθημερινά βιώνει στο πετσί της την αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής, τόσο στην υγεία, όσο και στην οικονομία, δήλωσε ο κ. Χαρίτσης
«Η κυβέρνηση καταστέλλει οποιαδήποτε φωνή σπάει το πλαστό της αφήγημα ότι όλα βαίνουν καλώς» δήλωσε ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, στον ρ/σ «Στο Κόκκινο 105.5, αναφερόμενος στην σημερινή προσαγωγή «τριών εκλεγμένων εκπροσώπων των εργαζομένων στην εστίαση, επειδή τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν συμβολικά και με όλα τα μέτρα προστασίας για την τραγική κατάσταση στον κλάδο».
«Η κοινωνία καθημερινά βιώνει στο πετσί της την αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής, τόσο στην υγεία, όσο και στην οικονομία» συνέχισε ο βουλευτής, και χαρακτήρισε «μη ρεαλιστικό» τον προϋπολογισμό για το 2021, αφού με διψήφια ύφεση φέτος και εκτίμηση για αναιμική ανάκαμψη του χρόνου, αφήνει την κοινωνία χωρίς στήριξη, δεν λαμβάνει κανένα μέτρο για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση και προβλέπει αυξημένα φορολογικά έσοδα κατά 2,5 δις. για το 21».
Εκτίμησε ότι «θα οδηγηθούμε σε αδυναμία εκτέλεσης του προϋπολογισμού και πιθανώς σε νέα μέτρα».
Σημείωσε ακόμη ότι «θα παρουσιάσουμε σύντομα την αναλυτική μας πρόταση για την διευθέτηση του ιδιωτικού χρέους» και πρόσθεσε ότι «απαιτείται μια καθαρή λύση, που θα περιλαμβάνει την απομείωσή του».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης