Τελευταία Νέα
Διεθνή

Λονδίνο - Κορωνοϊός: Αψήφησαν την καραντίνα και έκαναν βόλτες με Porsche, Mercedes και Lamborghini

Λονδίνο - Κορωνοϊός: Αψήφησαν την καραντίνα και έκαναν βόλτες με Porsche, Mercedes και Lamborghini
Επίδειξη δύναμης και πλούτου στην «καρδιά» του Λονδίνου εν μέσω πανδημίας
Πανάκριβα πολυτελή αυτοκίνητα έκαναν παρέλαση στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας προκαλώντας χάος στους δρόμους, αψηφώντας παράλληλα τους περιορισμούς από τα μέτρα κατά της πανδημίας .
Lamborghini BMW χιλιάδων λιρών και φανταχτερές Porsche εθεάθησαν στην οδό New Bond με τους οδηγούς να κάθονται περήφανοι στο τιμόνι.
Οι οδηγοί των αυτοκινήτων πάτησαν γκάζι νυχτιάτικα αναπτύσσοντας ταχύτητα έως και 80 χιλιομέτρων την ώρα, όπως γράφει ο βρετανικός Τύπος.
Οι πάμπλουτοι Βρετανοί βρήκαν αυτό τον τρόπο να διασκεδάσουν από τα μεσάνυχτα και για δύο ώρες περίπου, την ώρα που το Λονδίνο και άλλες περιοχές της Αγγλίας βρίσκονται σε «lockdown».
Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», οι οδηγοί έτρεχαν με τα αυτοκίνητά τους πάνω -κάτω.
Μάλιστα, ο θόρυβος που έκαναν κάποιες φορές τα αυτοκίνητα ήταν εκκωφαντικός με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί ο συναγερμός σε δύο καταστήματα και τους ιδιοκτήτες να στέλνουν τους υπαλλήλους τους να τους απενεργοποιήσουν.
Πάντως, όπως επισημαίνει η «Daily Mail», είναι η δεύτερη φορά που οι φανατικοί του αυτοκινήτου προκαλούν χάος στο κεντρικό Λονδίνο αυτό το μήνα. Στις 5 Δεκεμβρίου είχαν κάνει κάτι ανάλογο στη λεωφόρο «Pall Mall».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης