Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η ρωσική Aeroflot δημιουργεί ειδικές θέσεις για όσους αρνούνται να φορέσουν μάσκα

Η ρωσική Aeroflot δημιουργεί ειδικές θέσεις για όσους αρνούνται να φορέσουν μάσκα
Eιδικές θέσεις για όσους επιβάτες αρνούνται να φορέσουν την ιατρική μάσκα από την Αeroflot
Η ρωσική αεροπορική εταιρεία Aeroflot δημιουργεί ειδικές θέσεις στα αεροσκάφη της για όσους επιβάτες αρνούνται να φορέσουν την ιατρική μάσκα, αφότου κλείσουν οι πόρτες του αεροσκάφους.
Τη δήλωση αυτή έκανε η εκπρόσωπος τύπου του ρωσικού αερομεταφορέα Yulia Spivakova, προσθέτοντας ότι αυτό συνιστά μια διεθνή πρακτική και ένα αναγκαίο μέτρο.
"Για μας είναι εξαιρετικά σημαντικό με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί να εγγυηθούμε την ασφάλεια των επιβατών. Για αυτό για τους επιβάτες που αρνούνται να φορέσουν την μάσκα μετά το κλείσιμο των θυρών, προβλέπονται ειδικές θέσεις. Είναι μια διεθνής πρακτική και φυσικά ένα αναγκαίο μέτρο. Η εφαρμογή του δεν αποκλείει την λήψη άλλων μέτρων σε σχέση με την χρήση μέσων ατομική προστασίας στο αεροσκάφος", δήλωσε η Yulia Spivakova.
Χθες η Aeroflot είχε ανακοινώσει ότι θα ενισχύσει τους ελέγχους όσον αφορά την χρήση μασκών εντός των αεροσκαφών, δηλώνοντας ότι στους επιβάτες που θα αρνούνται να φορέσουν την μάσκα καλύπτοντας το στόμα και την μύτη δεν τους επιτρέπεται η επιβίβαση.
Μάλιστα επισήμανε ότι θα πρέπει να την φορούν καθ’ όλη την διάρκεια της πτήσης και κατά την προσγείωση και θα μπορούν να την βγάλουν μόνο όταν σερβίρεται το φαγητό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης