Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΜέΡΑ25: Για άλλη μια φορά οι ευρωπαϊκές αξίες πνίγονται στις λάσπες των καταυλισμών της Λέσβου

ΜέΡΑ25: Για άλλη μια φορά οι ευρωπαϊκές αξίες πνίγονται στις λάσπες των καταυλισμών της Λέσβου
Άνθρωποι με μικρά παιδιά, κατατρεγμένοι και εξαθλιωμένοι, πνίγονται στις λάσπες του δυτικού μας πολιτισμού, με μια ακόμα εικόνα ντροπής για την χώρα μας και την ΕΕ, τόνισε το ΜέΡΑ25
«Για άλλη μια φορά οι "ευρωπαϊκές αξίες", η ανθρωπιά και τα όποια ιδεώδη υπάρχουν στην κοινωνία μας, πνίγονται στις λάσπες των καταυλισμών της Λέσβου», δήλωσε σήμερα 14 Δεκεμβρίου, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.
Όπως σχολίασε, "άνθρωποι με μικρά παιδιά, κατατρεγμένοι και εξαθλιωμένοι, πνίγονται στις λάσπες του δυτικού μας "πολιτισμού", με μια ακόμα εικόνα ντροπής για την χώρα μας και την ΕΕ", τονίζοντας ότι "την ίδια στιγμή η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη και ο αρμόδιος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μηταράκης, αντί να κρύβονται από ντροπή, κομπάζουν για τον φράχτη του μίσους που χτίζουν στον Έβρο, ως μια διαρκή υπόμνηση της απανθρωπιάς και του "Ορμπανισμού" τους".
"Ενώ και από αυτή την διαχείριση κι αυτού του μισανθρωπισμού, δεν θα μπορούσε να λείπει και ο κ. Χρυσοχοϊδης φυσικά, οι δυνάμεις καταστολής του οποίου φρόντισαν να ξυλοφορτώσουν κιόλας τους ανήμπορους και χιλιοταλαιπωρημένους αυτούς ανθρώπους.
Η ΕΕ τι κάνει για όλα αυτά τα εγκλήματα πέρα από το να τα συγκαλύπτει;", καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης