Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Αφοι Κορρδέλλου: Βελτίωση στα EBITDA το 2020 - Η πανδημία θα ξεπεραστεί με τις μικρότερες δυνατές απώλειες

tags :
Αφοι Κορρδέλλου: Βελτίωση στα EBITDA το 2020 - Η πανδημία θα ξεπεραστεί με τις μικρότερες δυνατές απώλειες
Αφοι Κορρδέλλου: Βελτίωση στα EBITDA τοτ 2020
Η Διοίκηση της Εταιρείας ΑΦΟΙ Χ. ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ ΑΕΒΕ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για την εξέλιξη των κύριων Οικονομικών Μεγεθών της περιόδου 1/7 - 30/09/2020 καθώς και της σωρευτικής περιόδου για το εννιάμηνο 2020.
Η Εταιρεία κατά το τρίτο τρίμηνο του 2020 παρουσίασε σταθερή πορεία ανάπτυξης και πέτυχε να καλύψει μέρος της απώλειας πωλήσεων συγκριτικά με τα αποτελέσματα του Α ́ Εξαμήνου,που οφείλονταν κυρίως στο πρώτο κύμα της πανδημίας, ενώ βελτίωσε σημαντικά τα μεγέθη της σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.
Δεν υπάρχουν αξιοσημείωτες μεταβολές στην κεφαλαιακή διάρθρωση της Εταιρείας.
Η Καθαρή Θέση της Εταιρείας θα μεταβληθεί σύμφωνα με τα λειτουργικά Οικονομικά Αποτελέσματα, ενώ τα υπόλοιπα των Δανείων στο σύνολό τους παραμένουν ίδια με την 31/12/2019.
Επίσης το αποτέλεσμα της πρόβλεψης των Επισφαλών Πελατών θα υπολογιστεί σύμφωνα με τα όσα ορίζει το ΔΠΧΑ 9.
Η εκτίμηση της Διοίκησης είναι ότι δεν απαιτηθούν πρόσθετες προβλέψεις, λόγω της  απόδοσης του αυστηρού πιστωτικού ελέγχου και της θετικής ανταπόκρισης του πελατολογίου της Εταιρείας, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν.

Επιπτώσεις COVID19

Η Διοίκηση παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις  και φροντίζει για την λήψη όλων των  απαραίτητων μέτρων που δύναται να πάρει.
Παράλληλα ανανεώνει και επικαιροποιεί τις εκτιμήσεις της σύμφωνα με τα νέα Επιχειρηματικά  δεδομένα στον κλάδο τον οποίο δραστηριοποιείται.
Η Εταιρεία βελτίωσε την απόδοση των πωλήσεών της κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2020 παρά τις οικονομικές πιέσεις που ασκούνται λόγω της αρνητικής επίδρασης του δεύτερου κύματος της πανδημίας.
Προτεραιότητά της συνεχίζει να είναι η προστασία της υγείας των εργαζομένων της και των συνεργατών της.
Η Διοίκηση εκτιμά ότι η πορεία της Εταιρείας  λόγωτης άριστης συνεργασίας της με τους πελάτες της, τους προμηθευτές, τα Πιστωτικά Ιδρύματα,αλλά και των μέτρων ενίσχυσης της Ελληνικής Οικονομίας, θα παρουσιάσει βελτίωση ως προς το EBITDA σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά θεωρώντας ότι η κρίση της πανδημίας θα ξεπεραστείμε τις μικρότερες δυνατές απώλειες.
Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης