Τελευταία Νέα
Διεθνή

Google: «Έπεσαν» YouTube και Gmail - Σε εξέλιξη η διαδικασία αποκατάστασης

tags :
Google: «Έπεσαν» YouTube και Gmail - Σε εξέλιξη η διαδικασία αποκατάστασης
Σύμφωνα με το Reuters έχουν «πέσει» οι υπηρεσίες που παρέχει η Alphabet Ink σε YouTube, Gmail αλλά και Google Drive
(upd) Σημαντικά προβλήματα αντιμετώπισαν χιλιάδες χρήστες υπηρεσιών της Alphabet, μεταξύ των οποίων το YouTube, το Gmail και το Google Drive.
Οι εν λόγω υπηρεσίες έπεσαν για χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο, με την Google να ανακοινώνει ότι βρίσκεται στη διαδικασία της αποκατάστασης
Νωρίτερα, οι διευθύνσεις του YouTube και του Gmail εμφάνισαν μηνύματα σφάλματος, ενώ προβλήματα αναφέρθηκαν  και στη λειτουργία της μηχανής αναζήτησης της Google.
youtube-provlima1.jpg
Σύμφωνα με το DownDetector, υπηρεσία που παρακολουθεί προβλήματα σύνδεσης σε δικτυακούς τόπους, το σφάλμα που εμφανίστηκε στις 14.00 ώρα Ελλάδας (14/12) επηρεάζει χρήστες σε όλο τον κόσμο.

gmail1.jpg
Χρήστες από διάφρορα σημεία του κόσμου (κυρίως στην Ευρώπη, αλλά και από Ασία, ΗΠΑ, Αφρική και Νότια Αμερική) έχουν αναφέρει αδυναμία πρόσβασης και σε άλλες υπηρεσίες της Google, όπως ο Google Assistant και τα Google Docs
Μέχρι τις 14:00 περισσότεροι από 50.000 χρήστες είχαν αναφέρει προβλήματα στο Youtube, ενώ το Gmail είχε συγκεντρώσει 23.000 παράπονα.
Σημειώνεται πως και οι δυο μεγάλες υπηρεσίες (Youtube - Gmail) ανήκουν στη Google, ωστόσο η βασική πλατφόρμα αναζήτησης της του διαδικτυακού κολοσσού, δεν έχει επηρεαστεί.
«Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς έχετε  πρόβλημα πρόσβασης στο YouTube αυτή τη στιγμή - η ομάδα μας το γνωρίζει και προσπαθεί να το λύσει. Είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε αμέσως μόλις υπάρξουν περισσότερα νέα», αναφέρει μέσω Twitter η ομάδα του YouTube.
Σύμφωνα με το Reuters έχουν «πέσει» οι υπηρεσίες που παρέχει η Alphabet Ink σε YouTube, Gmail αλλά και Google Drive.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης