Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ράπτη: Ξεκινά μεγάλη καμπάνια ενημέρωσης του υπ. Υγείας για τον εμβολιασμό κατά του covid

Ράπτη: Ξεκινά μεγάλη καμπάνια ενημέρωσης του υπ. Υγείας για τον εμβολιασμό κατά του covid
Ψηφίστηκε στην Βουλή η εθνική εκστρατεία για τον εμβολιασμό, κάτι που αποτελεί εθνική προσπάθεια
Στις επιπτώσεις του lockdown στην ψυχική υγεία των πολιτών αλλά και για την ενημερωτική καμπάνια που ξεκινά το υπουργείο Υγείας για τον εμβολιασμό αναφέρθηκε η υφυπουργός Ψυχικής Υγείας, Ζωή Ράπτη.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η κυρία Ράπτη τόνισε πως η ψυχική υγεία με το Lockdown επιβαρύνεται σημαντικά και όπως είπε σύμφωνα με τις μελέτες αυτοί που πιέζονται περισσότερο είναι οι γυναίκες, τα παιδιά και οι υπερήλικες.
Το υπουργείο Υγείας, για το λόγο αυτό ενισχύει με ψυχιάτρους τις δομές υγείας, καθώς και την γραμμή υποστήριξης. Παράλληλα, σημείωσε πως το υπουργείο ενισχύει και την επαφή πολιτών με ειδικούς διαδικτυακά.
Όπως τόνισε η κ. Ράπτη ψηφίστηκε στην Βουλή η εθνική εκστρατεία για τον εμβολιασμό, κάτι που αποτελεί εθνική προσπάθεια, όπως είπε.
Στο υπουργείο Υγείας συστήνεται επιχειρησιακή ομάδα για την οργάνωση του εμβολιασμού και ξεκινά μεγάλη καμπάνια για την ενημέρωση του κόσμου, τόνισε η κυρία Ράπτη. Όπως είπε για την εκστρατεία το υπουργείο Υγείας θα συνεργαστεί με πολλούς φορείς όπως η Εκκλησία και οι ΟΤΑ ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνονται τα εμβόλια και στα φαρμακεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης