Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το μήνυμα Musk στους εργαζόμενους της Tesla: Αυξήστε την παραγωγή για τον στόχο των 500.000 αυτοκινήτων το 2020

tags :
Το μήνυμα Musk στους εργαζόμενους της Tesla:  Αυξήστε την παραγωγή για τον στόχο των 500.000 αυτοκινήτων το 2020
Η εταιρεία έχει στόχο να παραδώσει 500.000 αυτοκίνητα το 2020 κάτι που θα αποτελούσε σημαντικό ορόσημο
Χωρίς να αναφερθεί στους συγκεκριμένους στόχους, ο Elon Musk απευθυνόμενος στους εργαζόμενους της Tesla τους ενθάρρυνε να αυξήσουν την παραγωγή στο μέγιστο δυνατό κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών.
Η εταιρεία έχει στόχο να παραδώσει 500.000 αυτοκίνητα φέτος, κάτι που θα αποτελούσε σημαντικό ορόσημο για το Palo Alto, τη μονάδα κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων και προϊόντων καθαρής ενέργειας με έδρα την Καλιφόρνια. «Είμαστε τυχεροί που το υψηλό επίπεδο ζήτησης είναι αρκετά υψηλότερο από την παραγωγή αυτό το τρίμηνο», έγραψε ο Musk στο email που είδε το Bloomberg.
«Παρακαλώ στείλτε μου μήνυμα απευθείας εάν βρείτε τρόπους για την αύξηση της παραγωγής, αλλά πιστεύετε ότι η φωνή σας δεν ακούγεται», συμπλήρωσε ο Musk.
 
Η μεγάλη άνοδος της μετοχής

 Οι μετοχές της Tesla έχουν σημειώσει άνοδο τουλάχιστον κατά 600% φέτος εν μέσω μιας σειράς διαδοχικών τριμηνιαίων κερδών. Η εταιρεία θα ενταχθεί στον δείκτη S&P 500 στις 21 Δεκεμβρίου.
Η Tesla ανακοίνωσε ότι θα επιτύχει τον στόχο της να παραδώσει μισό εκατομμύριο αυτοκίνητα παγκοσμίως  το 2020.
Η εταιρεία πρέπει να παραδώσει περισσότερα από 181.000 αυτοκίνητα τους τελευταίους τρεις μήνες του έτους για να πετύχει αυτό τον στόχο κάτι που θα αποτελούσε άλμα 30% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο.
Η ώθηση θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την αυξημένη παραγωγή στο εργοστάσιό της στη Σαγκάη και την υψηλότερη απόδοση του μοντέλου Y, του νεότερου αυτοκινήτου στη σειρά του.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης