Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βουλή - Λαζαρίδης: Ο προϋπολογισμός του 2021 αποτυπώνει την συνέπεια της κυβέρνησης για τη στήριξη των πληγέντων

Βουλή - Λαζαρίδης: Ο προϋπολογισμός του 2021 αποτυπώνει την συνέπεια της κυβέρνησης για τη στήριξη των πληγέντων
O Προϋπολογισμός αυτός "δεν καλείται μόνο να αντιμετωπίσει τις άγνωστες παραμέτρους της πανδημίας στην κοινωνία και την οικονομία, αλλά ταυτόχρονα να ανταποκριθεί και σε μια σειρά από ταυτόχρονες κρίσεις", ανέφερε ο Μ. Λαζαρίδης
Ένα «δίπτυχο ελπίδας για όλες τις Ελληνίδες και Έλληνες, που είναι η στήριξη στην κοινωνία και οι συνθήκες που δημιουργούνται από το Ταμείο Ανάκαμψης», φέρει ο Προϋπολογισμός της κυβέρνησης για το 2021μ, όπως τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης.
 Ο κ. Λαζαρίδης τόνισε πως ο Προϋπολογισμός του 2021 και της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη «αποτυπώνει την αποφασιστικότητά, το πείσμα και την συνέπειά της αναφορικά με την συνεχή στήριξη όλων των πληγέντων, την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης αλλά και ταυτόχρονα για την δημιουργία εκείνων των συνθηκών ανάκαμψης από το 2021».
 Κατά τον ίδιο, ο Προϋπολογισμός αυτός δεν καλείται μόνο να αντιμετωπίσει τις άγνωστες παραμέτρους της πανδημίας στην κοινωνία και την οικονομία, αλλά ταυτόχρονα να ανταποκριθεί και σε μια σειρά από ταυτόχρονες κρίσεις, όπως είναι οι συνέπειες του μεγαλοϊδεατισμού του Erdogan και της Τουρκίας,  αλλά και εκείνες της διαχείρισης της μεταναστευτικής πραγματικότητας. Πρόκειται «για μια πολυπαραγοντική εξίσωση αστάθειας, ασάφειας και αβεβαιότητας», σημείωσε ο κ. Λαζαρίδης.
Ακόμη, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αυτός ο Προϋπολογισμός έχει και μια μεγάλη διάσταση εθνική διάσταση, απόλυτα αναγκαία σε μια συγκυρία έντονης γεωστρατηγικής αστάθειας και έντονων τουρκικών προκλήσεων.
Γι΄ αυτό, σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ,  ενισχύονται οι Ένοπλες Δυνάμεις σε ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και με νέα υπερσύγχρονα μέσα, όπως και με εκσυγχρονισμό οπλικών συστημάτων και στους τρεις κλάδους.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης