Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση με… «ανεμελιά away», επικίνδυνη για δημόσια Υγεία και οικονομία

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση με… «ανεμελιά away», επικίνδυνη για δημόσια Υγεία και οικονομία
Νέα επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση
«Η ανεμελιά της κυβέρνησης οδήγησε στη σημερινή ομολογία της αποτυχίας της. Δύο υπουργοί επί μία ώρα διέψευδαν τους εαυτούς τους για όσα έλεγαν τις προηγούμενες μέρες», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του μετά τις ανακοινώσεις από τον κ. Πέτσα και τον κ. Γεωργιάδη, σχολιάζοντας για την κυβέρνηση πως «με "ανεμελιά" away είναι επικίνδυνοι και για τη δημόσια υγεία και για την οικονομία».
Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι «για δεύτερη φορά η κυβέρνηση κάνει τα ίδια εγκληματικά λάθη, δεν εκμεταλλεύεται το χρόνο του lockdown για να προετοιμαστεί, με αποτέλεσμα να πηγαίνουν χαμένες οι θυσίες πολιτών, εργαζομένων και επιχειρήσεων».
Ειδικότερα, τονίζει πως «η άρνηση ενίσχυσης του ΕΣΥ που καταρρέει και η άρνηση για μαζικά τεστ, συνταγογράφηση και αποζημίωσή τους, έχουν ως αποτέλεσμα ένα μήνα μετά οι ειδικοί να μην έχουν την πραγματική εικόνα για τη διασπορά του ιού στην κοινότητα, ενώ η πανδημία βρίσκεται εκτός ελέγχου».
Καταλογίζει στην κυβέρνηση ότι δημιούργησε χάος και ότι με αυτό «η αναγκαστική παράταση του lockdown οδηγεί πλέον κυριολεκτικά στον αφανισμό εργαζομένων και επιχειρήσεων».
Η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει πως το ελάχιστο που έχει να κάνει η κυβέρνηση είναι να στηρίξει ουσιαστικά με ρευστότητα και όχι με αναστολές εργαζόμενους και επιχειρήσεις «και φυσικά να αποδεχθεί τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για εισόδημα έκτακτης ανάγκης και για καταβολή στο ακέραιο του δώρου Χριστουγέννων από το κράτος, ώστε να το πάρουν όλοι οι εργαζόμενοι και να ελαφρυνθούν οι επιχειρήσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης