Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος για Novartis: Χαίρομαι γιατί η ανάκριση αποκτά ρυθμό, είναι ενδελεχής και γίνεται σε βάθος

Βενιζέλος για Novartis: Χαίρομαι γιατί η ανάκριση αποκτά ρυθμό, είναι ενδελεχής και γίνεται σε βάθος
Σε τροχιά επανεκκίνησης τέθηκε η ανακριτική διαδικασία για τη δικαστική έρευνα της υπόθεσης της Novartis
Σε τροχιά επανεκκίνησης τέθηκε η ανακριτική διαδικασία για τη δικαστική έρευνα της υπόθεσης της Novartis μετά την άσκηση από την Βουλή της ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.
Στο πλαίσιο αυτό συνέχισε και ολοκλήρωσε σήμερα (11/12/2020) ενώπιον της ανακρίτριας Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος παρέμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας επί 3 ώρες.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βενιζέλος είχε ξεκινήσει την κατάθεσή του την 6η Νοεμβρίου 2020, αλλά ανέκυψε το ζήτημα του εάν έχει τη δυνατότητα ή όχι η εισαγγελέας του Δικαστικού Συμβουλίου και αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασιλική Θεοδώρου να υποβάλλει ερωτήσεις προς τους μάρτυρες και κατηγορούμενους, με αποτέλεσμα να διακοπή η κατάθεσή του, η οποία συνεχίστηκε σήμερα (11/12).

Ο κ. Βενιζέλος κατά την έξοδό του από το Δικαστικό Μέγαρο, δήλωσε:

«Μετά από ένα μήνα κατά τον οποίον περιμέναμε να λύσει το Δικαστικό Συμβούλιο δικονομικά ζητήματα ολοκλήρωσα σήμερα την κατάθεσή μου. Χαίρομαι γιατί αποκτά ρυθμό πλέον η ανάκριση, προκειμένου να αποσαφηνιστεί δικαστικά η μεγάλη αυτή σκευωρία που θίγει τα θεμέλια της Δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου.
Χαίρομαι επίσης γιατί η ανάκριση είναι ενδελεχής, γίνεται σε βάθος και ασχολείται με όλες τις πλευρές του θέματος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης