Τελευταία Νέα
Διεθνή

Antonov (Ρώσος πρέσβης στις ΗΠΑ): Οι νέες αμερικανικές κυρώσεις θα βαθύνουν την κρίση μεταξύ των 2 χωρών

Antonov (Ρώσος πρέσβης στις ΗΠΑ): Οι νέες αμερικανικές κυρώσεις θα βαθύνουν την κρίση μεταξύ των 2 χωρών
Ο Antonov είπε ότι αυτοί οι ισχυρισμοί για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι αβάσιμοι και κατηγόρησε την κυβέρνηση Trump ότι έλαβε αυτήν την απόφαση για να αποσπάσει την προσοχή 
Για περαιτέρω κρίση στις σχέσεις ΗΠΑ - Ρωσίας προειδοποίησε ο Anatoly Ivanovich Antonov στον απόηχο νέων αμερικανικών κυρώσεων.
«Οι νέες κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον δύο Ρώσων πολιτών και έξι οντοτήτων θα βλάψουν περαιτέρω τη διμερή σχέση» δήλωσε ο Ρώσος πρέσβης στις ΗΠΑ, Antonov, την Πέμπτη (10/12).
Συγκεκριμένα, ο Ρώσος πρέσβης στην Ουάσινγκτον τόνισε:
«Οι ενέργειες της αμερικανικής κυβέρνησης είναι απλώς μια άλλη εχθρική και επιζήμια κίνηση εναντίον της Ρωσίας, η οποία θα εμβαθύνει την κρίση στις διμερείς σχέσεις».
Υπενθυμίζεται ότι, την ίδια ημέρα, το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι όρισε το Ίδρυμα «Akhmat Kadyrov» και τέσσερις αξιωματούχους της Τσετσενίας, συμπεριλαμβανομένου του ηγέτη της περιοχής, μαζί με άλλα πρόσωπα και οντότητες, για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Άλλες κυρώσεις της Τσετσενίας περιλαμβάνουν την Megastroyinvest και την Chechen Mineral Waters Ltd.
Τέλος, ο Antonov είπε ότι αυτοί οι ισχυρισμοί για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι αβάσιμοι και κατηγόρησε την κυβέρνηση Trump ότι έλαβε αυτήν την απόφαση για να αποσπάσει την προσοχή από ζητήματα, συμπεριλαμβανομένων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στις ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης