Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Αισιοδοξία για τα ταξίδια το 2021

tags :
Αισιοδοξία για τα ταξίδια το 2021
Σύμφωνα με το δίκτυο των ανεξάρτητων ταξιδιωτικών συμβούλων των ΗΠΑ Travel Experts, οι πελάτες προγραμματίζουν ταξίδια τον επόμενο χρόνο
Θετική τάση στις κρατήσεις καταγράφει το δίκτυο των ανεξάρτητων ταξιδιωτικών συμβούλων των ΗΠΑ Travel Experts καθώς οι πελάτες προγραμματίζουν ταξίδια τον επόμενο χρόνο.
«Πολλοί από τους ταξιδιωτικούς συμβούλους μας βοήθησαν τους πελάτες τους να κάνουν κράτηση για τοπικά ταξίδια το περασμένο καλοκαίρι». Αυτό δήλωσε η Claire Canady, διευθύντρια επιχειρήσεων της Βόρειας Καρολίνας.
«Οι προορισμοί που επωφελήθηκαν κάπως από τον αντίκτυπο της πανδημίας ήταν εντός των ΗΠΑ. Αυτό συνέβη καθώς όσοι κανονικά ταξίδευαν στο εξωτερικό τους καλοκαιρινούς και φθινοπωρινούς μήνες, έμειναν πιο κοντά στο σπίτι τους.
Τώρα, οι πελάτες κοιτάζουν προς το μέλλον, όταν τα ταξίδια ξεκινήσουν ξανά.

Προγραμματισμός ταξιδίων

Σύμφωνα με την Travel Experts οι πελάτες ζητούν να κλείσουν ταξίδια για την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2021.
Ένα πλεονέκτημα για τους πελάτες που κάνουν κράτηση το 2021 είναι ότι η πανδημία έδωσε στους ταξιδιωτικούς συμβούλους πολύ χρόνο για να βελτιώσουν την εκπαίδευσή τους σε προϊόντα και προορισμούς.
Τέλος οι ταξιδιωτικοί σύμβουλοι αφιέρωσαν χρόνο για να συμμετάσχουν σε πληθώρα διαδικτυακών σεμιναρίων, διαδικτυακά προγράμματα κατάρτισης και εκπαίδευσης.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης