Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Καραντίνα 5 ημερών σε ταξιδιώτες που φτάνουν στην Αγγλία - Τα Κανάρια εκτός διαδρόμου

tags :
Καραντίνα 5 ημερών σε ταξιδιώτες που φτάνουν στην Αγγλία - Τα Κανάρια εκτός διαδρόμου
Βασική προϋπόθεση είναι αρνητικό αποτέλεσμα τεστ COVID-19 από συγκεκριμένους παρόχους
Μειώνεται από την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, η καραντίνα των 14 ημερών σε πέντε για τους ταξιδιώτες που φτάνουν στην Αγγλία από περιοχές που δεν περιλαμβάνονται στη λίστα ταξιδιωτικού διαδρόμου.
Βασική προϋπόθεση όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών Γκραντ Σέπς, για να μειώσουν την καραντίνα σε πέντε ημέρες είναι αρνητικό αποτέλεσμα δοκιμής COVID-19 από συγκεκριμένους παρόχους.
Οι επιβάτες που θα επιλέξουν το πρόγραμμα «δοκιμής για απελευθέρωση» θα πρέπει να κάνουν κράτηση για τεστ, πριν ταξιδέψουν. Θα πρέπει να κάνουν το τεστ, τουλάχιστον πέντε ημέρες μετά την άφιξη τους, σε ιδιωτικό πάροχο από την εγκεκριμένη από την κυβέρνηση λίστα.

“Θύελλα” καθώς τα Κανάρια Νησιά απομακρύνθηκαν από τον ταξιδιωτικό διάδρομο

Τα Κανάρια Νησιά αφαιρέθηκα και πάλι από τον ταξιδιωτικό διάδρομο, κάτι που χαρακτηρίζεται ένα άλλο πλήγμα για τη βιομηχανία.
Οι ταξιδιώτες που επιστρέφουν από τα νησιά από το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, θα πρέπει να απομονωθούν.
Τα Κανάρια Νησιά προστέθηκαν στον ταξιδιωτικό διάδρομο τον Οκτώβριο σε μια κίνηση που προκάλεσε μια άμεση αύξηση των κρατήσεων.
Η απόφαση θα καταστρέψει κάθε ελπίδα για ώθηση των πωλήσεων στα τέλη του χειμώνα και θα ρίξει και πάλι τα ταξιδιωτικά σχέδια χιλιάδων Βρετανών στο χάος.
Ο διευθύνων σύμβουλος της easyJet Τζόχαν Λούντγκρεν, δήλωσε ότι η κατάργηση των Καναρίων Νήσων από τη λίστα των ταξιδιωτικών διαδρόμων “θα είναι απογοητευτική για πολλούς πελάτες”.
Ο Γκραντ Σέπς είπε ότι η απόφαση ακολουθεί την αύξηση των εβδομαδιαίων περιπτώσεων COVID-19 και θετικών δοκιμών στα ισπανικά νησιά.
Εν τω μεταξύ, η Μποτσουάνα και η Σαουδική Αραβία προστέθηκαν στη λίστα ασφαλών ταξιδιών.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης