Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Νέο εργαλείο της Google, για την ανάκαμψη στα ταξίδια

tags :
Νέο εργαλείο της Google, για την ανάκαμψη στα ταξίδια
Το νέο εργαλείο θα επιτρέψει στους οργανισμούς να συνδυάσουν τα δικά τους δεδομένα λογαριασμού Google με ευρύτερα δεδομένα και πληροφορίες ζήτησης
Το Travel Analytics Center είναι ένα νέο διαθέσιμο εργαλείο της Google στους συνεργάτες της στον τομέα των ταξιδιών.
Το νέο εργαλείο θα επιτρέψει στους οργανισμούς να συνδυάσουν τα δικά τους δεδομένα λογαριασμού Google με ευρύτερα δεδομένα και πληροφορίες ζήτησης.
Δίνοντας τους μια σαφέστερη εικόνα για το πώς να διαχειρίζονται τις λειτουργίες τους. Καθώς και να βρουν ευκαιρίες να προσεγγίσουν τις δυνατότητες επισκέπτες.
Το Travel Analytics Center ξεκινά σε Ασία-Ειρηνικό. Μία περιοχή που βρίσκεται ακόμη στα αρχικά στάδια της επανέναρξης.


“Οι κυβερνήσεις είναι όσο το δυνατόν πιο προσεκτικές στην επανεκκίνηση λέει η Google. Και θέλουμε να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να βοηθήσουμε την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία να προετοιμαστεί για το επόμενο βήμα”.
Το Travel Analytics Center, μαζί με τις πληροφορίες προορισμού και ξενοδοχείων, επιχειρεί στην παροχή βοήθειας στις επιχειρήσεις και στην ανταλλαγή πληροφοριών. Ώστε οι άνθρωποι να αισθάνονται ασφαλείς όταν ταξιδεύουν.
“Καθώς προχωράμε το 2021, τονίζει η Google, ελπίζουμε να συνεργαστούμε ακόμη πιο στενά με τη βιομηχανία.
Tα σύνορα αρχίζουν να ανοίγουν, τα εσωτερικά ταξίδια αυξάνονται και τα διεθνή ταξίδια καθίστανται ξανά δυνατά.
Ανεξάρτητα από το πόσο γρήγορα ή αργά πραγματοποιείται η ανάκαμψη, δεσμευόμαστε να υποστηρίζουμε τα παγκόσμια ταξίδια και τον τουρισμό. Να στηρίξουμε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις του κλάδου”.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης