Τελευταία Νέα
Οικονομία

Γεωργιάδης (Υπ. Ανάπτυξης): Ελληνική πρωτιά στην απορρόφηση ευρωπαϊκών πόρων από το ΕΤΠΑ

Γεωργιάδης (Υπ. Ανάπτυξης): Ελληνική πρωτιά στην απορρόφηση ευρωπαϊκών πόρων από το ΕΤΠΑ
Συναντήσεις του υπουργού Αάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη με εκπροσώπους της Γερμανίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με αντικείμενο τις επενδύσεις
Την πρωτιά της Ελλάδος στον τομέα της απορροφητικότητας των Ευρωπαϊκών Κονδυλίων του ΕΤΠΑ (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) υπογραμμίζει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης στις 8 Δεκεμβρίου 2020.
Αφού παραθέτει τον επίσημο πίνακα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο κ. Γεωργιάδης σημειώνει χαρακτηριστικά: «Από τον επίσημο πίνακα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η Ελλάδα πλέον στην πρώτη θέση σε απορροφητικότητα των Ευρωπαϊκών Κονδυλίων του ΕΤΠΑ (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης)! Υπερήφανος για τους συνεργάτες μου και την δουλειά, που κάνουμε».
Επενδύσεις από Γερμανία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα


Επενδύσεις απο Γερμανία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Οι επενδύσεις στην Ελλάδα ήταν το θέμα που συζήτησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης με εκπροσώπους της Γερμανίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) στις 8 Δεκεμβρίου.
Όπως αναφέρεται σε αναρτήσεις του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο twitter, ο κ. Γεωργιάδης πραγματοποίησε:
- τηλεδιάσκεψη με την υφυπουργό Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας, Claudia Dörr-Voß, στο πλαίσιο του καθιερωμένου ελληνογερμανικού διαλόγου για θέματα που αφορούν τις δύο πλευρές, και
- τηλεδιάσκεψη με τον επικεφαλής Σεΐχη Hamed bin Zayed Al Nahyan του Abu Dhabi Investment Authority (ADIA).
Οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν τη στενή συνεργασία τους στο θέμα των επενδύσεων στην Ελλάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης