Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Γεώργιος Μυλωνάκης, δήμαρχος Κισσάμου: Ετοιμάζουμε καμπάνια για την τουριστική προβολή της Κισσάμου

tags :
Γεώργιος Μυλωνάκης, δήμαρχος Κισσάμου: Ετοιμάζουμε καμπάνια για την τουριστική προβολή της Κισσάμου
Το μεγάλο στοίχημα είναι το περιβάλλον να διατηρηθεί όπως πρέπει
Για την Κίσσαμο, έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Κρήτης, καθώς και για τα επενδυτικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9, o δήμαρχος Κισσάμου, Γεώργιος Μυλωνάκης.
«Το lockdown είναι ένα θέμα, γιατί οι επιχειρήσεις, όπως ξέρετε, είναι κλειστές. Οι επιχειρήσεις υποφέρουν. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κινητικότητα στην περιοχή του δήμου Κισσάμου. Εμείς έχουμε κάνει όλα τα αναγκαία για να ελαφρύνουμε τον κόσμο. Η δικιά μου προτεραιότητα ως δημοτική Αρχή είναι να θωρακίσουμε τις παραλίες μας και να τις παραδώσουμε στις επόμενες γενιές όπως πρέπει να παραδοθούν, να μην τις καταστρέψουμε. Το μεγάλο μου στοίχημα είναι να διατηρήσουμε το περιβάλλον όπως πρέπει, αυτός είναι όλος μου ο αγώνας», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Γεώργιος Μυλωνάκης.
«Μπορεί μες στην ατυχία μας να μην είχαμε την ανάπτυξη, αλλά ο τόπος έχει μείνει και γι’ αυτό είπα ότι πρέπει να τον προστατεύσουμε περιβαντολογικά, να μην τον αφήσουμε να καταστραφεί. Έχουμε ξεκινήσει με την περιφέρεια μία μελέτη για διαδρομές, για Ε4, για επισκεψιμότητα σε χώρους αρχαιολογικούς κ.λπ. Θα ετοιμάσουμε μια ολόκληρη καμπάνια για την τουριστική προβολή του δήμου και κάθε χρόνο θα εμπλουτίζεται με κάτι παραπάνω», λέει ο δήμαρχος Κισσάμου.
Αναφερόμενος στα τουριστικά projects που δρομολογούνται, ο Γεώργιος Μυλωνάκης τόνισε: «Ετοιμάζονται κάποιες τουριστικές επενδύσεις. Από τη μία πλευρά, ο όμιλος Λεπτός ετοιμάζει μία μεγάλη επένδυση και ακούω και για μια άλλη επένδυση που θα γίνει στον Κάμπο. Θεωρώ πως αυτά τα δύο projects θα δώσουν μια μεγάλη προβολή στην περιοχή».
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:
https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=88494

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης