Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΜέΡΑ25: Το εμβόλιο δεν συνιστά πανάκεια, το ΕΣΥ και η οικονομία πρέπει να ενισχυθούν ούτως ή άλλως

ΜέΡΑ25: Το εμβόλιο δεν συνιστά πανάκεια, το ΕΣΥ και η οικονομία πρέπει να ενισχυθούν ούτως ή άλλως
Σχολιάζοντας τα κυβερνητικά μέτρα το ΜέΡΑ25 στηλίτευσε τη μη «προετοιμασία για να αντέξει το δημόσιο σύστημα υγείας»
Την ανακοίνωση της διατήρησης των περιοριστικών μέτρων από την κυβέρνηση, σχολιάζει με δήλωσή του ο Μιχάλης Κριθαρίδης, εκπρόσωπος Τύπου ΜέΡΑ25, στηλιτεύοντας τη μη «προετοιμασία για να αντέξει το δημόσιο σύστημα υγείας».
«Με σύνθημα "αν χαλαρώσουμε θα το πληρώσουμε" ο κ. Πέτσας ανακοίνωσε την παράταση του lockdown μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, ενώ είχε προηγηθεί η παρότρυνση του κ. Μητσοτάκη στο Υπουργικό Συμβούλιο "να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί"», σημειώνει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, τονίζοντας πως «προφανώς η κυβέρνηση μετά την χαλάρωσή της και την αποτυχία να διαχειριστεί την πανδημία μετά το πρώτο lockdown, επιλέγει σε αυτή τη φάση τη διατήρηση των αυστηρών περιοριστικών μέτρων, αφού 9 μήνες τώρα δεν έκανε καμία προετοιμασία για να αντέξει το δημόσιο σύστημα υγείας».
Όπως αναφέρει, «επειδή όμως ούτε και η οικονομία φαίνεται να αντέχει, πρέπει να υπάρξει και μια πραγματική στήριξη εργαζόμενων και επιχειρήσεων που θα συνεχίσουν να υπομένουν μια ερμητικά κλειστή οικονομική δραστηριότητα».
«Και επειδή βλέπουμε ότι η κυβέρνηση έχει κατεβάσει τα όπλα περιμένοντας το πολυπόθητο από όλους, εμβόλιο, τονίζουμε πως αυτό δεν συνιστά πανάκεια, το ΕΣΥ και η οικονομία πρέπει να ενισχυθούν ούτως ή άλλως», προσθέτει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης